kaňka
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Re: kaňka
Na Olivu jsem hodně zvědavý, mohl bys sem potom hodit nějaké info, zda je stále tak hořký? Za kolik a kde jsi ho sehnal?kaňka píše:chutná chutná, navím tomu čím dál víc propadámsid78 píše:Zdravím a ať Ti chutná.Na začátku týdne dorazil Brevans Giger a Oliva. Oliva zatím zůstává neotevřen, Brevans moc nešmakuje
- goxx
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: ten pravý :-)
- Kontaktovat uživatele:
Wajt píše:Na Olivu jsem hodně zvědavý, mohl bys sem potom hodit nějaké info, zda je stále tak hořký? Za kolik a kde jsi ho sehnal?kaňka píše:chutná chutná, navím tomu čím dál víc propadámsid78 píše:Zdravím a ať Ti chutná.Na začátku týdne dorazil Brevans Giger a Oliva. Oliva zatím zůstává neotevřen, Brevans moc nešmakuje
já také prosím, dík
mohla bychWajt píše:Na Olivu jsem hodně zvědavý, mohl bys sem potom hodit nějaké info, zda je stále tak hořký? Za kolik a kde jsi ho sehnal?
Olivy jsou celkem tři na chatu příští víkend. Vyšly na necelých 1200 Kč. Dvě jsou výrazně tmavší než ta jedna. Nikde to nekupuji, zařizuje to spolužák, co dovalil na konci roku to St. Antoine.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Ajaj, promiň...
Ale díky za info, 1200,- za 0,5l lahev? To je teda palba, koukám, že se na obchodní strategii Delis příliš nezměnilo. V pražských absinth-shopech se dá IMHO sehnat pod 900,- ale ruku do ohně bych za to nedal. Nechystáš se náhodou na následující setkání, že bys vzala vzorek? Tento asbinthe totiž od svého znovouvedení na trh a jeho prezentace na III. ČSAS tak nějak zapadl. Zajímalo by mě, zda došlo ke zlepšení, nebo Oliva stále zabíjí svůj potenciál zprasenou barvící macerací.
Ale díky za info, 1200,- za 0,5l lahev? To je teda palba, koukám, že se na obchodní strategii Delis příliš nezměnilo. V pražských absinth-shopech se dá IMHO sehnat pod 900,- ale ruku do ohně bych za to nedal. Nechystáš se náhodou na následující setkání, že bys vzala vzorek? Tento asbinthe totiž od svého znovouvedení na trh a jeho prezentace na III. ČSAS tak nějak zapadl. Zajímalo by mě, zda došlo ke zlepšení, nebo Oliva stále zabíjí svůj potenciál zprasenou barvící macerací.
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Nejbližší sraz bude teď v 21. září v Brně.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Minimálně jednou za rok bývá Brněnský sraz, pak bývá většinou v Praze oficiální "celočeskoslovenský" sraz. Teď se to sešlo tak, že je oficiální sraz naplánovaný do Brna. Pak ještě kluci jezdí pravidelně na festival do Boveresse. Takže tak nějak ve větším počtu se mafie schází tak tři krát do roka. Mezi tím ale probíhá dost často posezení stylem: já jsem tu, ty jsi tady, nejdem tam?
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."