Extrait D'absinthe Dubied
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: Extrait D'absinthe Dubied
No uvidime co z toho bude
))))
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
https://www.facebook.com/groups/absinth ... 998686140/" onclick="window.open(this.href);return false;
Z toho něco bude....že by se konečně dostal do prodeje DubiedoŽufánek2?
Z toho něco bude....že by se konečně dostal do prodeje DubiedoŽufánek2?
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Spis by me zajimalo jestli z toho bude "limitka" nebo hrozi stale rozsireni portfolia.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
This is not Dubied!
https://www.zufanek.cz/2019/this-is-not-dubied/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.zufanek.cz/2019/this-is-not-dubied/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Popič
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Esprit Edouard, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Hezky pěkně!!
Každopádně by mě zajímalo, jestli je vůbec z pohledu sběratele ještě nějaká další meta za preban Dubiedem, nebo je tohle ten ultimátní absintový Modrý Mauricius?
Každopádně by mě zajímalo, jestli je vůbec z pohledu sběratele ještě nějaká další meta za preban Dubiedem, nebo je tohle ten ultimátní absintový Modrý Mauricius?
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Ty voeee.....Já to sleduju 10x denně kdy to bude na shopu v prodeji a on si napíše že až koncem roku
.......kdo to má vydržet
tohle je fakt krutý od tebe....
Ale s tím základem to může být peklo....
Ale s tím základem to může být peklo....
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Popič: jsem pořád zasraný amatér. Až tak po 50 letech destilace si řeknu, že to asi umím. Takže tohle je asi jen součást začátku. Ale zatraceně dobrého začátku.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
World Dubied War 2
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
...On se popič asi ptal na origoš DubiedaMartin píše:Popič: jsem pořád zasraný amatér. Až tak po 50 letech destilace si řeknu, že to asi umím. Takže tohle je asi jen součást začátku. Ale zatraceně dobrého začátku.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Popič
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Esprit Edouard, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak. Asi jsem to napsal trochu nešikovně, ale mám teď na mysli jen sběratelské hledisko - je neotevřená láhev původního Dubieda to nejvíc, co si může sběratel přát, nebo ještě existuje i něco vzácnějšího/dražšího/žádanějšího/...? Je třeba nějaká láhev, o které se neví, jestli se vůbec nějaká neotevřená zachovala?Absinther píše:...On se popič asi ptal na origoš DubiedaMartin píše:Popič: jsem pořád zasraný amatér. Až tak po 50 letech destilace si řeknu, že to asi umím. Takže tohle je asi jen součást začátku. Ale zatraceně dobrého začátku.