Gin

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
VSemi
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Žufánek
Kontaktovat uživatele:

Re: Gin

Příspěvek od VSemi »

Nemám důvod nevěřit.... :-)
2017 se v eshopech začne objevovat po víkendu jistě.. Já objednával na maneo
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Ano, je to tak...Dios a Bartida naskladnili 2017, Martin to přece psal, že jim to posílal :blush

Tornado: Takže to si byl ty, ten pán s kufříkem na kolečkách :chuckle

Jinak ginfest pohoda :drunk Když tam ten Martin hřímal: ...je výraběn z 16 bylin a ta 17-tá dokáže ovlivnit výslednou chuť na tolik, že... :rock

Jinak to chtělo větší prostor na přednášky, bylo fakt plno a pokud seš na konci, moc se na prezentaci nepodíváš...

Myslím, že sme pak neměli ještě chodit pít...
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

A sakra, byl jsem odhalen. Co teď???? :bandit
VSemi
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Žufánek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VSemi »

Kolik je letošního OMFG vyrobeno litrů?
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Tornado: No přece až okoštuješ, tak nějaké recenze :wait Jinak všeobecně nás překvapilo, že jsme se u většiny stánků o konkrétním ginu moc nedozvěděli i přes dotazy :think Všude jen marketingová omáčka, ale v čem je ten konkrétní gin special a čím se liší, abys pohledal. Třeba u The Botanist, King Soho, Martin Millers :ne Máš stejné zkušenosti?
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Tornado
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornado »

Potěšilo mě zakoupení žufánkovic speciality Le Gin Occulte, která je jinak skoro nesehnatelná. To beru jako sběratelskou raritu a těším se na ochutnání. Informace jsem u stánků moc neloudil. Bohužel jsem neměl moc času a byl jsem rád, že jsem stačil sehnat všechny vzorky, co jsem chtěl. Někdy to čekání ve frontě bylo trochu únavný. Na druhou stranu informace se dají většinou bez problémů dohledat na webu.

Martinova přednáška byla celkem zábavná, hlavně ke konci. Třeba ten gin s mravenci, to už beru jako dost velký úlet (hlavně z pohledu ceny).

V porovnání s jinými akcemi mi ale GinFest přišel dost malý. Některé značky tam měli jen základní verzi, např. Plymouth. Vloni jsem ochutnal Navy a doufal jsem, že si ji letos vychutnám v klidu. Když to třeba porovnám s loňským Rumfestem, tak tam byla nabídka o hodně větší. Pokud bude i letos, budu potřebovat znatelně větší kufr.

S pár lidmi jsem si tam chvilku povídal. Byl jsi mezi nimi i ty?
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Tornado: Nebyl, ale všiml jsem si tě u stánku Premier wines, když jsme si dávali do zobáčku Opihr :chuckle

Occulte za mne od Martina nejlepší ze všech tří ( kdo nebyl - OMFG2017, Le Gin Occulte pro Valmont club a Bugsy's DNA gin ).
On totiž na jazýčku krásně zlobí :chuckle :devil
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Tak mi dnes domů dorazily dvě láhve OMFG a musím přiznat, že ač gin není moje pití (navíc nemám rád tonic), tak OMFG se s dvěma kostkami ledu pije velice dobře! Navíc ten lehký louche efekt z ledu mě taky docela baví. Chudák žena, ta má naopak gin a tonic ráda, ale teď pít nemůže, tak mě při mé poznámce "Hm, tenhle gin je fakt dobrej!" setřela hláškou "To mi ani neřikej!" tak jedovatou, že jsem se radši se svou sklenkou nenápadně odklidil do vedlejšího pokoje. :angel
- Moderní absinthe chutná moderně.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Není to tak žhavé, pardon :)
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Habu píše:Chudák žena, ta má naopak gin a tonic ráda, ale teď pít nemůže...
!!!

?

:yes
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Odpovědět