Na nemeckym amazonu jsem nasel i s dopravou 720ml za cca 150/ks (ale to uz je fakt lampa), a pak odhadem 400ml za cca 120/ks. Mne tenhle zpusob servirovani G&T ve Spanelsku strasne bavil a jinak se to tam ani moc nedela...ale nejsem si uplne jistej, jestli lidi v Cechach nebudou mit ksicht jakoze "WTF? Jsem snad teplej, ze mam G&T v takovy sklenici a ne collins glass?! "Martin píše:Tyhle jsou velké až moc, ale do baru docela drahé
Gin
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
Omnia mea mecum porto.
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Martin píše:To je ještě prd cena. Mám od Riedelů nabídku na výrobu našeho vlastního skla
Takže chceš říct, že ke sklenicím na Ryzlink, sklenicím na Teroldego (lehké červené), sklenicím na "těžké červené" (bordeaux), sklenicím na šampaňské, sklenicím na ovocný destilát (malvice/peckovice), které lze s klidem použít i na tequillu (a tvoje geisty), sklenicím na portské a dekanter Amadeo (byť já můžu i Cornetto Magnum) musím ještě počítat s dalším měsícem na bramborách, abych si mohl pořídit i dokonalé sklenice na absinthe, které vzniknou ve spolupráci s tebou?
edit: Jen doplním - jakkoliv jsem patriot jak jen můžu a ve skle bych sám čekal, že český křišťál bude dokonalý a krkonošské sklárny jsou velmi na dosah, Riedel mě přesvědčil, že má ty milimetry navíc přesně tam, kde je mít má. Martine - jestli tam za nima pojedeš do výroby, vem mě s sebou!
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
Sklenice od Bombay Sapphire a Tanqueray jsou opravdu hnusné, působí lacině, špatné sklo bez zvuku a navíc je to brand, klidně nějaké věnuji, nějak nám tady zbyly, co jsme dostali k závozu...
JInak pokud chcete podávat GT v podobných skleničkách, nejjednodušší a s největším výběrem varianta je to podávat ve vinných sklenkách ( různé obsahy, zakulacení, kvalita skla, cena a hlavně výběr )...
JInak pokud chcete podávat GT v podobných skleničkách, nejjednodušší a s největším výběrem varianta je to podávat ve vinných sklenkách ( různé obsahy, zakulacení, kvalita skla, cena a hlavně výběr )...
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
https://pbs.twimg.com/media/DCwmhufXYAAw9oo.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Krishna Gin??? a k tomu ještě pivo???
https://twitter.com/luckybastardcz/stat ... 0501297152" onclick="window.open(this.href);return false;
Krishna Gin??? a k tomu ještě pivo???
https://twitter.com/luckybastardcz/stat ... 0501297152" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Libeček u 2 je hodně nečekaný překvapení. Hlavně v aroma. Tohle jsem zatím jinde nepotkal a je to super. Oproti 1 je dost jiný. 1 je (nebo spíš byla) hodně harmonická, vyvážená, 2 je hlavně o koření. Tohle bude na delší ochutnávání.
Plán na léto je tedy jasný:
Plán na léto je tedy jasný:
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mě na tom strašně baví. Přidáš do receptury 2 nové věci a ty dokáží ovlivnit původních 14 tak, že máš úplně nový produkt. Nech si chutnat!
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Nekdo tip na dobrej ruzovej gin? Povedlo se mi vygooglit tohle http://combierboutique.fr/gin/221-gin-pure-folie.html" onclick="window.open(this.href);return false; , ale radsi bych nejakej gin z Andalusie.
Omnia mea mecum porto.