Martin píše:Vyhlásím konkurz na modelku. Pokud máte podobně šikovné kamarádky tak dejte vědět, přijedu na osobní průzkum
Kamarádek by bylo... ovšem k pravému absinthu by se hodili spíše holky secesních tvarů, tudíž nemoderní..
Ale teď vážně a k tématu. Jaká bude prodejní "životnost" III. šarže? Vzhledem k tomu, že Martine avizuješ poměrně veliký vývoz, aby na nás něco zbylo.. Na kdy plánuješ další várku?
Rád bych pálil ještě do konce roku nejen Antoine.
Ale Martin míní a firma mění. Tento týden jsme začali pálit to, co náš živí - tedy slivovicu a hned po ní hruškovicu. A je toho tolik, že se k pálení absintu můžu dostat třeba až v únoru.
Wagi píše:a co nějaká velká reklamní kampaň Martine? našel sem tohle na netu a je sice tuší staroplzeneclý u té dámy ale kdo by si všímal lahve
No tak tohle je opravdu nevkusné (teda netvrdím že ne hezké) ale pojmenovat absinthe zaručeným svlékačem se mi opravdu nelíbí.
Nejlepší byla modelka od brainsfatheru (už nevim v kterém fóru byla) Ale nekdo namítal že je pod zákonem. Osobně bych svým estetickým cítěním volil nejakou peknou goth slečnu jen tak vykukující z temnot zpoza fontánky ze které kape voda do St.Antoine a před ní stojí láhev.
Samozřejmě by se předpokládal pohled "pojď si užít"
tombik píše:Osobně bych svým estetickým cítěním volil nejakou peknou goth slečnu jen tak vykukující z temnot zpoza fontánky ze které kape voda do St.Antoine a před ní stojí láhev.
Samozřejmě by se předpokládal pohled "pojď si užít"
Tak za tohle máš u mě bod Přesně podle mého gusta
Martine, ta předpokládáná prodejnost III. šarže je s exportem jaká? Vydrží např. půl roku v prodeji? Teda pokud to není interní firemní záležitost....
No tak ona by stacila i nejaka pekna emarka nebo punkerka, ale to by s absinthem neladilo. Klidne by se to mohlo chytit take za opacny konec a stacila by proste nejaka prekrasna zena s jednoduchymi saty, tmavymi vlasy...
Mam totiz takovy pocit ze si predstavujes nejakou hodne goth slecnu
Osobne bych to videl tak navliknout slecnu jako je tahle do pekneho tmaveho obleceni a usadit do temneho prostredi tak aby vynikl Absinthe s prislusenstvim a tvář a vlasy te slecny (nu mozna taky vystrih)
no bylo to hodne offtopic, ale kdyby martin hledal slecnu na foceni tak vim ze tahle usiluje o to stat se modelkou tak proto...prijde mi takova vhodna.... A esteticka. Ale nechame toho radeji jinak by se tu z toho stalo smetiste fotek se slecnama...
ještě jednou velké díky Martine balík dorazil v poho, bohužel mě situace vede k tomu že se můžu do degustace pustit až po neděli....
ale chodím okolo tý flašky s velkým respektem a touhou v oku