St. Antoine - limitovaná edice páté šarže

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Absinther
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine - limitovaná edice páté šarže

Příspěvek od Absinther »

Dwarf píše:Martin, len mala otazka na nepodstatny detail, na fotke som si vsimol na flaske etiketu s obsahom 500ml. Ale to neva aj tak sa na tuto raritnu hezku flasku tesim 8-)
ááá tady je někdo nepozorný :D ;)
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Martin píše:O etiketě jsem už mluvil. Kdybych měl nechat udělat 23ks etiket s novým objemem, tak by ta etiketa stála min. 50,- Je to sítotisk v kombinaci s embolakem (plastický text St. Antoine) a výsekem. Ber to jako chybotisk u známky, bude to mít větší cenu ;)
Jasne v pohodke Martin, a tesim na podpis. Inak myslim ze to Antonikovi v tmavom skle naramne slusi 8-)
Pekne zapada do rodiny kvalitnych absinthe typu Jade ;)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
master88

Příspěvek od master88 »

Ahoj Martine, mohl bych poprosit o jeden kousek také + uschování do setkání?

Na čísle mi až tolik nezáleží ale pokud je tu ta možnost, vzal bych si 3ku nebo pokud není tak 13ku.

Moc děkuju!
electricmud

Příspěvek od electricmud »

Já bych si prosím pěkně rezervoval jeden kousek, pokud je volné číslo 14 tak by to byla paráda (členské číslo v našem undergroundovém bandu :) ).
Díky, ještě něco objednám ať nejede jen jedna lahev.
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Prosím o strpení s platnou, neboť doma ještě probíhá aktivní diskuze, kdy to chci uhrát jako dárek k dvacetinám (rodičové ale velice neradi dávají peníze do alkoholu), takže doufám, že je přemluvím. A i kdyby ne, tak zájem platí a co nejdříve to zaplatím ze svých úspor.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
kamamura
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kamamura »

Slovi píše:Prosím o strpení s platnou, neboť doma ještě probíhá aktivní diskuze, kdy to chci uhrát jako dárek k dvacetinám (rodičové ale velice neradi dávají peníze do alkoholu), takže doufám, že je přemluvím. A i kdyby ne, tak zájem platí a co nejdříve to zaplatím ze svých úspor.
Navrhuju taktiku "rozumný ústupek". Řekni si o láhev pre-ban Pernod Fils, a až začnou rodiče vykřikovat, že 90 tisíc plus za lahev je opravdu příliš, tak řekni: "To máte pravdu, to jsem přehnal, tak mi kupte aspoň St. Antoine, ten je k mání za pětistovku." Uvidíš, že se rodičům uleví! :idea:
Hellsing
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hellsing »

pro mě taky jednu, prosím:) 16ku pokud možno :)
Vlastně už bych se bavil víc, jen kdybych si celej den trhal chlupy z nosu. Nejlíp kombinačkama.
Lecco

Příspěvek od Lecco »

Já bych poprosil o rezervaci čísla 17, bylo-li by to možné, zaplatit bych ovšem mohl až tak za dva týdny.

Musel jsem si téma dvakrát pročíst, abych si byl jist, že je 17 ještě volná, tak jsem si dovolil vytvořit pro usnadění menší rekapitulaci (doporučuji doplnit do prvního příspěvku a udržovat :) ).

Číslo lahve - Nick
1 - Tuvy
2 - Husqvik
3 - Habu
4 - Absinther
5 - Slovi
6 - dEffect
7 - ummagumma
8 - Kubas
9 - Jenda
10 - ______
11 - Dwarf
12 - Hektor
13 - Wagi
14 - electricmud
15 - ______
16 - Hellsing
17 - Lecco
18 - ______
19 - ______
20 - ______
21 - Tibro
22 - Tuvy
23 - Martin

O konkrétní číslo si neřekli (nebo nebylo dostupné) : DarkenCZ, master88
Naposledy upravil(a) Lecco dne stř 19. kvě 2010 16:09:23, celkem upraveno 1 x.
DarkenCZ

Příspěvek od DarkenCZ »

Lecco píše:O konkrétní číslo si neřekli (nebo nebylo dostupné) : Dwarf, DarkenCZ, master88
Já sem chtěl 8čku nebo 9ku... ale kdo pozdě chodí... 24 ani 26 tam není... 84 už vůbec ne :D. Tak je to asi jedno :-)
Lecco

Příspěvek od Lecco »

Když jsem to sepisoval, tak jsem byl velice překvapen, že je k mání ještě číslo deset, říkal jsem si, že takové kulaté číslo zmizí mezi prvními..

A teď koukám, že v posledním příspěvku před mým si ještě Hellsing říká o 16, nějak jsem to přehlédl :oops:
Odpovědět