Hills absinth
-
manson
Re: Hills absinth
včera jsem měl možnost ochutnat hillse a něco tak hroznýho si nedovedete představit. Recept k výrobě tohoto nápoje: Do 150 ml ústní vody nalijeme 350 ml ethanolu, zamícháme a máme půlitr pití které můžeme ihned servírovat
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
lol. 620kč nikdy v životě!! Antonín rulez
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
Tak nám do krámu přišla slečna Hillová a přivezla kolekce a zápalky. Ptala se, co se tak prodává nejlíp, tak jsem jí řekl, že to je asi hlavně podle toho, co kdo lidem doporučí, a že já osobně tu jejich břečku všem rozmlouvám. Tak na mě vyvalila oči, jeestli to jako myslím vážně, tak jsem jí ukázal na Antonína, ať ochutná nejdřív pravý absinthe a že se pak o tom můžeme bavit, protože si myslím, že likérka Hill's určitě má na to, aby vyrobila kvalitní nápoj a ne jenom obarvený hnusný líh. Tak uvidíme, jestli se pochlubí doma. 
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
he he, tak to je pecka
bravo!!
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Emef hustě 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Na Wormwood Society se baví na Hillův účet. To sice není až tak překvapivá zpráva, jako je ten přiložený obrázek.
Hillové mají pravděpodobně nějakou novou exportní láhev na které už nepíšou Absinth ale Absinthe. A to je výsměch...
Hillové mají pravděpodobně nějakou novou exportní láhev na které už nepíšou Absinth ale Absinthe. A to je výsměch...