Fruko Schulz Absinth

Seznam toho, co se nejen tváří jako absint, ale zároveň to nechutná jako absint, nevyrábí se to jako absint a ani to nevypadá jako absint. Jednoduše (nepitelné) náhražky.
Wajt
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
Kontaktovat uživatele:

Re: Fruko Schulz Absinth

Příspěvek od Wajt »

"Museli bychom jim prodávat se ztrátou nebo výrazně snížit kvalitu. Obojí je pro nás nepřijatelné, na jejich podmínky jsem nepřistoupil," vyjádřil se Nejedlý.

Bez ohledu na jádro celého problému, hovořit v případě Fruka o jakékoliv kvalitě je naprosto tristní. Nechci si ani představit, jak by chutnal takový Fruko, řádně upravený pro levný prodej :?
Dan
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: Mansinthe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan »

Wajt píše:Bez ohledu na jádro celého problému, hovořit v případě Fruka o jakékoliv kvalitě je naprosto tristní. Nechci si ani představit, jak by chutnal takový Fruko, řádně upravený pro levný prodej :?
Zrovna jsem chtěl psát to samý :)

Každopádně, Lidl jsou fakt gauneři, o tom neni sporu...
Adigal
Věrný stoupenec zelené víly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adigal »

s tou kvalitou to je vazne mizerne, jejich tuzemak se neda pouzit poradne ani na peceni :puke
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Froggg »

Nám včera v jednej hospodě prodali litrovku (víkendovka na penzionu s bandou a došlo pitivo) toho jejich tuzemskýho zázraku za tři kila... no nejhorší Tuzemák, co jsem pil, to nebyl, ale nebylo to dobrý do ničeho jinýho, než do Kofoly...
Odpovědět