Bez ohledu na jádro celého problému, hovořit v případě Fruka o jakékoliv kvalitě je naprosto tristní. Nechci si ani představit, jak by chutnal takový Fruko, řádně upravený pro levný prodej
Fruko Schulz Absinth
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fruko Schulz Absinth
"Museli bychom jim prodávat se ztrátou nebo výrazně snížit kvalitu. Obojí je pro nás nepřijatelné, na jejich podmínky jsem nepřistoupil," vyjádřil se Nejedlý.
Bez ohledu na jádro celého problému, hovořit v případě Fruka o jakékoliv kvalitě je naprosto tristní. Nechci si ani představit, jak by chutnal takový Fruko, řádně upravený pro levný prodej
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna jsem chtěl psát to samýWajt píše:Bez ohledu na jádro celého problému, hovořit v případě Fruka o jakékoliv kvalitě je naprosto tristní. Nechci si ani představit, jak by chutnal takový Fruko, řádně upravený pro levný prodej
Každopádně, Lidl jsou fakt gauneři, o tom neni sporu...
-
Adigal
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
s tou kvalitou to je vazne mizerne, jejich tuzemak se neda pouzit poradne ani na peceni 
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Nám včera v jednej hospodě prodali litrovku (víkendovka na penzionu s bandou a došlo pitivo) toho jejich tuzemskýho zázraku za tři kila... no nejhorší Tuzemák, co jsem pil, to nebyl, ale nebylo to dobrý do ničeho jinýho, než do Kofoly...