Stránka 4 z 5
Re: Gify
Napsal: sob 15. úno 2014 18:51:24
od Vaultboy
Vítám tě mezi námi. No já sám antoníčka nikdy na ostro nepil. K jeho ceně Martine, já myslím, že není třeba zdražovat

, ale tak do obchodování ti kecat nebudu, já jsem jen násoska co zbožňuje tvoje pití.

Zrovna včera jsme koštovali Kontušovku a více než příjemně mě překvapila.

Jinak co se nových lahví týče, to jsou ty, co sis nechával tisknout u Průši na té 3D tiskárně? Líbí se mi, ale antoníček se mi mnohem více líbil v původních. Snad do těchto lahví nepřijde žabák, to bych byl už zklamán.

To jsem odbočil a teď zase zpátky. Popřál bych našemu novému přírůstku do absintové rodiny mnoho ochutnaných a vychutnaných druhů tohoto skvělého pití.

Jinak já to mám podobně jako ty, až na to, že mě horolezectví neudržuje v kondici, já se udržuji v kondici kvůli horolezectví.

Re: Gify
Napsal: sob 15. úno 2014 20:58:25
od Absinther
Prošvihnul jsem něco? Antoník má novou flašku-či co?

Re: Gify
Napsal: sob 15. úno 2014 22:03:55
od Martin
Antoine zůstává na své ceně, nebudu s ní nijak hýbat. A ano, je už v nové flašce stejně jako ostatní naše destiláty a likéry. Nemůžeme si dovolit luxus udržovat tolik typů lahví.
La Grenouille bude pořád ve své, je to v podstatě "naše" láhev.
To jen ta původní Antoine láhev nás opustí. Je už jednoduše moc drahá.
Re: Gify
Napsal: ned 16. úno 2014 0:11:44
od Absinther
......a je někde k nahlédnutí ta nová?
Re: Gify
Napsal: ned 16. úno 2014 8:00:12
od Martin
Zatím ne. Ale když se podíváš třeba na novou Kontušovku, domyslíš si barvu absintu a původní etiketu, tak bys měl mít představu.
http://www.zufanek.cz/cs/produkty/kontusovka" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Gify
Napsal: ned 16. úno 2014 10:20:18
od Absinther
Dík... Paráda-za mě je to o level lepší

Re: Gify
Napsal: pon 17. úno 2014 18:18:20
od Gify
Musím říci že po pár vodou přilitých absintech tomu přicházím pomalu na chuť. Je to přeci jen dost veliká změna,samotný má tak intenzivní a silnou chuť která vás zasáhne ale rychle mizí doprovázena ostrostí alkoholu a nutí k dalšímu doušku. Zatím jsem neředil více než 1:3, drink má mnohem jemnější a rozvinutější chuť bylin a také pomaleji vystřídá sladkou a hořkou chuť. A ještě jedno malé +, množstvý které jsem doslova pomalu olizoval ze sklenky tak díky navýšení mohu vychutnávat o dsost déle.

Pomalu si zvikám ale stejně ještě dříve než začnu přilívat vodu usrknu ze skleničky.

Re: Gify
Napsal: pon 17. úno 2014 20:00:51
od Froggg
1:3 je asi mnou nejčastěji používaný poměr u Antonína a žáby.
A k tomu OT: Nové lahve se mi líbí, ale dost nelibě si budu zvykat na závit.

Re: Gify
Napsal: pon 17. úno 2014 20:21:17
od Martin
Závit (tedy jen ten aktuální skrytý) je nejuniverzálnější a nejpohodlnější typ uzávěru, který preferuje celé gastro odvětví (hlavně bary a hospody). Klasický jaký byl do minulého roku na našich destilátech bych nikdy nepoužil, tento je naprosto v pohodě.
Všiml sis někdy, kolik whisek (a drahých whisek) používá závit? A nebo nejlepší rakouský vinař Zillinger? Je to jen o předsudcích. A kdo kdy někdy otvíral láhev Jade a nebo se zbavoval vosku u Minette a spol. ví, co je to peklo s otvíráním láhve

Re: Gify
Napsal: pon 17. úno 2014 21:08:44
od Froggg
Ale jo, z praktický stránky o tom asi žádná. Ale já jsem trochu detailista a zároveň mi jde o styl. A jakejkoliv "špunt" je pro mě víc stylovej než jakejkoliv závit (vůbec nejvíc sexy byly ty, co měly prostředek ne béžovej ale čirej)

Mám doma slušnou zásobu Tvých starých lahví a tak si je alespoň perverzně vystavím na památku
