Tady je hudba, kterou často poslouchám při popíjení. Je to hudba ze hry a filmu Silent Hill. Jinak doporučují si tuhle hru zahrát všude zhasnout, nechat jen hořet par svíček a u toho popíjet Absint to je pak masakr
Ano na tu jsem už taky narazil, jen mě vadí že do všech jejich skladeb nacpali ty umělý basy... potom už si to člověk vůbec nevychutná, ale alespoň se člověk usměje nad jejíma tanečníma kreacema...
...jinak kdo ještě na Drive nekouknul tak s chutí do toho
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Martin píše:Já věděl, že se to hackování phpbb kódu kvůli youtube videím bude hodit, výborný je celý soundtrack k Drive!
Za hackování díky-chybělo to tu..vlastně nevím, proč se nikdo z nás celou dobu neozval, když řešíme i nesmysly typu otevírání v nových tabech
jinak pravda pravdoucí-soundtrack je sapr
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?