Gin
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
A kdy ten OMFG 2018 pustíš?
Ať zas za 14 dní nemusím valit další dvě kila za poštovné, když teď jsou venku maliny...
Ať zas za 14 dní nemusím valit další dvě kila za poštovné, když teď jsou venku maliny...
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
To je holt riziko. Objednávejte vždy když je a na nic nečekejte. Stejně vám, bestie, dávám slevu. Na poštovné kašlete. Nejste na tom tak blbě, aby jste řešili poštovné u lahví za stovky korun.
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Tak např Já poštovné neřeším vůbec....mám to 10minut do Boršic ale je mě blbé chodit pro jednu/dvě láhve co čtrnáct dní
Člověk si pak přijde jak alkáč...
Člověk si pak přijde jak alkáč...
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
1 Osmý hřích a 2 Fat Cat ve společnosti Maliny a Mandarinky mi právě dorazili. HurááááMartin píše:Dal jsem na eshop jediných 10 lahví Osmého hříchu co nám zůstalo. Celá várka je v Brně a pokud se k nim nedostanete, tak máte možnost na Náladě https://www.lepsinalada.cz/gin/osmy-hrich-gin/" onclick="window.open(this.href);return false;
edit: tak už jsou jen poslední 3 kusy.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Borci, kdo máte čas a chuť, tak se stavte tuto sobotu na GinFest. Budeme tam mít bar a na něm nalívat v premiéře nové OMFG. Bude to veselé. http://www.ginfest.cz/cs/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Ginfest mám v plánu. Kartónek OMFG si ale asi objednám přes eshop. Přeci jen to něco váží a tahat se s tím v ruce se mi moc nechce. Do prodeje to půjde až v sobotu nebo už v pátek? Předpokládám, že to zase bude všechno rychle vyprodaný
Nerad bych o to přišel.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Klidně přes eshop, ono to chvíli vydrží. Kromě Německa a Slovenska letos nikam jinam neposíláme. Takže to, co měla minulý rok Itálie a Belgie zůstává na eshopu. No stress.