Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
Froggg
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Příspěvek od Froggg »

Já si dopřával Absint též naposledy na Silvestra, šlo o St. Antoine. Po pár skleničkách jsme si s hostitelkou pustili Osvícení od Kubricka a musím říct, že mi ten film v tom opojení přišel ještě zajímavější :)
Sudlice
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sudlice »

Tak to já si na Silvestra dávala Žábu a k ní Sherlocka Holmese jedničku no a o půlnoci jsme si ji dali i na přípitek :drink
stego
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stego »

Tak na sviatky som na slovensko dotiahol antonicka pre kamosa a pre seba na popijanie zabu. Na Silvestra sa mi podarilo ako som predpokladal infikovat absinthom skoro vsetkych co s nami popijali, takze na novy rok ked som odchadzal s party tak ostali 2 poloprazdne flasky absinthu neurcite mnozstvo poloplnych inych flasiek.
Vzdelavat masy treba aj cez sviatky. :twisted:
Sudlice
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sudlice »

stego: Tak to máš kolem sebe dobře tvárné lidi. Mě se to rozšiřování absintu moc nedaří - většinou je to pro lidi v mém okolí moc "divné, zbytečně složité, zdlouhavé, drahé...." to platí v případě starších alkoholiků, no a ti mladší se toho bojí, ač nechápu proč.
JirkaXDU
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaXDU »

Sudlice: Také čím dál, tím víc zjišťuju, že nás experimentátorů s látkami měnící vědomí nějak ubývá. Buť jsou na hřbitově a nebo chlemtaj pivo a čuměj na Novu :( Kam ten svět spěje ? No nic, budem si muset vychovat novou generaci sami :)
J.

P.S. Hezkej a úspěšnej rok 2012

P.S.S. Nějaké nové foto na Rajčeti.
htpp://ok2xdu.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.facebook.com/jirka.malicek" onclick="window.open(this.href);return false;
Největší nebezpečí pro stát je to, když jeho občané začnou samostatně přemýšlet.
Sudlice
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sudlice »

JirkaXDU: Těch aspektů je určitě víc, nejenom hřbitov a Nova, pro absint se člověk musí nadchnout a to chce jistou dávku otevřené mysli :ugeek:

OT k fotkám: pěkné panorama západu, nechceš si založit galerii na DA? http://www.deviantart.com
Corig
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Corig »

S rozšiřováním našich řad v podobě konzumentů absintu na tom jsem taky všelijak... Sice osvětu šířim kde to jde, a vlastně už naprostá většina kamarádů a známých ví, jak absint pít a jak má chutnat, nikdo z nich se zatim k nákupu vlastní láhve neodhodlal. Kamarád kterýho jsem do toho navrtal, a který se do absintu taky zamiloval už tady bohužel neni... Další lidi mají nákup v plánu někdy v budoucnu, ale to může být za dost dlouho. Já se ale nevzdám a časem je ukecám :lol:

No a co se Silvestrovského popíjení týká, raději si dám sklenku nebo dvě někde v klidu, kde si jí můžu náležitě vychutnat, a nemusim to s ničim míchat :)
JirkaXDU
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaXDU »

Sudlice: Díky za pochvalu. O galerii pouvažuju. Občas se nějaká fotka povede :mrgreen:

J.
htpp://ok2xdu.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.facebook.com/jirka.malicek" onclick="window.open(this.href);return false;
Největší nebezpečí pro stát je to, když jeho občané začnou samostatně přemýšlet.
Sudlice
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sudlice »

OT
pouvažuj a jdi do toho ;) o zpětnou vazbu tam není nouze díky tomu, že je to globální server, já jsem tam hlavně kvůli tomu, protože potřebuju aby mi neustále někdo říkal, že to mám hezký.... :D
JirkaXDU
Pokročilý absintista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JirkaXDU »

OT
Tak sem se pokusil udělat galerii na deviatart.com. Sorry, ale blbější uživatelské rozhraní sem neviděl. Zůstávám na Rajčeti. :shock:
J.
Odpovědět