Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?
Já si dopřával Absint též naposledy na Silvestra, šlo o St. Antoine. Po pár skleničkách jsme si s hostitelkou pustili Osvícení od Kubricka a musím říct, že mi ten film v tom opojení přišel ještě zajímavější 
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já si na Silvestra dávala Žábu a k ní Sherlocka Holmese jedničku no a o půlnoci jsme si ji dali i na přípitek 
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tak na sviatky som na slovensko dotiahol antonicka pre kamosa a pre seba na popijanie zabu. Na Silvestra sa mi podarilo ako som predpokladal infikovat absinthom skoro vsetkych co s nami popijali, takze na novy rok ked som odchadzal s party tak ostali 2 poloprazdne flasky absinthu neurcite mnozstvo poloplnych inych flasiek.
Vzdelavat masy treba aj cez sviatky.
Vzdelavat masy treba aj cez sviatky.
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
stego: Tak to máš kolem sebe dobře tvárné lidi. Mě se to rozšiřování absintu moc nedaří - většinou je to pro lidi v mém okolí moc "divné, zbytečně složité, zdlouhavé, drahé...." to platí v případě starších alkoholiků, no a ti mladší se toho bojí, ač nechápu proč.
-
JirkaXDU
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Sudlice: Také čím dál, tím víc zjišťuju, že nás experimentátorů s látkami měnící vědomí nějak ubývá. Buť jsou na hřbitově a nebo chlemtaj pivo a čuměj na Novu
Kam ten svět spěje ? No nic, budem si muset vychovat novou generaci sami
J.
P.S. Hezkej a úspěšnej rok 2012
P.S.S. Nějaké nové foto na Rajčeti.
J.
P.S. Hezkej a úspěšnej rok 2012
P.S.S. Nějaké nové foto na Rajčeti.
htpp://ok2xdu.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.facebook.com/jirka.malicek" onclick="window.open(this.href);return false;
Největší nebezpečí pro stát je to, když jeho občané začnou samostatně přemýšlet.
Největší nebezpečí pro stát je to, když jeho občané začnou samostatně přemýšlet.
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
JirkaXDU: Těch aspektů je určitě víc, nejenom hřbitov a Nova, pro absint se člověk musí nadchnout a to chce jistou dávku otevřené mysli
OT k fotkám: pěkné panorama západu, nechceš si založit galerii na DA? http://www.deviantart.com
OT k fotkám: pěkné panorama západu, nechceš si založit galerii na DA? http://www.deviantart.com
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
S rozšiřováním našich řad v podobě konzumentů absintu na tom jsem taky všelijak... Sice osvětu šířim kde to jde, a vlastně už naprostá většina kamarádů a známých ví, jak absint pít a jak má chutnat, nikdo z nich se zatim k nákupu vlastní láhve neodhodlal. Kamarád kterýho jsem do toho navrtal, a který se do absintu taky zamiloval už tady bohužel neni... Další lidi mají nákup v plánu někdy v budoucnu, ale to může být za dost dlouho. Já se ale nevzdám a časem je ukecám
No a co se Silvestrovského popíjení týká, raději si dám sklenku nebo dvě někde v klidu, kde si jí můžu náležitě vychutnat, a nemusim to s ničim míchat
No a co se Silvestrovského popíjení týká, raději si dám sklenku nebo dvě někde v klidu, kde si jí můžu náležitě vychutnat, a nemusim to s ničim míchat
-
JirkaXDU
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Sudlice: Díky za pochvalu. O galerii pouvažuju. Občas se nějaká fotka povede
J.
J.
htpp://ok2xdu.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.facebook.com/jirka.malicek" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sudlice
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
OT
pouvažuj a jdi do toho
o zpětnou vazbu tam není nouze díky tomu, že je to globální server, já jsem tam hlavně kvůli tomu, protože potřebuju aby mi neustále někdo říkal, že to mám hezký.... 
pouvažuj a jdi do toho
-
JirkaXDU
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
OT
Tak sem se pokusil udělat galerii na deviatart.com. Sorry, ale blbější uživatelské rozhraní sem neviděl. Zůstávám na Rajčeti.
J.
Tak sem se pokusil udělat galerii na deviatart.com. Sorry, ale blbější uživatelské rozhraní sem neviděl. Zůstávám na Rajčeti.
J.