Hudba k Absintu
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hudba k Absintu
ale jó-kvalitu originálu to drží.... 
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tak určitěMyria píše:Jeden český projekt...jestli tady někdo zná Morbivoda a spol.![]()
Wajte...
Naposledy upravil(a) wilkinsl dne stř 14. lis 2012 23:01:21, celkem upraveno 1 x.
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Jo starý Stíny, to byl UG jako prase. To mě kdysi hodně bavilo, pecky typu Vodárenská mafie apod.
-
Nihillus
Hm, ty lyrics jsou skoro tak špatné jako u většiny zahraničního black metálu.wilkinsl píše:Tak určitěMyria píše:Jeden český projekt...jestli tady někdo zná Morbivoda a spol.![]()
Black Metal Odpadních Vod - Stíny plamenů
Wajte...
Jinak k nové flašce Mead Base jsem si objevil tohle.
- Night_Sun
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Tři věci na jazyku...
http://www.youtube.com/watch?v=0L8sHIU8YAg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=SCsKRbChILA" onclick="window.open(this.href);return false;
... a St. Antoníček. Bože dej mi alespoň paletu!
http://www.youtube.com/watch?v=0L8sHIU8YAg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=SCsKRbChILA" onclick="window.open(this.href);return false;
... a St. Antoníček. Bože dej mi alespoň paletu!
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem byl na koncertě Cradle of Filth a ještě teď mi piští v uších z těch jejich předkapel, ale hlavní kapela byla skvělá. Sice sem tam původně šel jen proto, že je to oblíbená kapela mé přítelkyně, ale sem fakt rád, že sem šel. Tak teď sedím na kolejích a dávám si skleničku La Grenouille a poslouchám:
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je shodou okolností prakticky jediná písnička, kterou mám od nich fakt rád, pak se mi líbila tuším ještě jedna a jinak nic moc pro mě. Ale Nymphetamine je super po hudební stránce, text nehodnotím 
- Transilvanian
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno som natrafil na toto. Je to človek, ktorý hrával kedysi aj s Nickom Caveom, ale toto je sólová tvorba.
Šílený překročím Lazára a bez bot a bez haleny se rozběhnu noční Paříží ...
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Rowland Howard byl výbornej hudebník. RIP. Hrál hlavně i s Crime and City Solution. A jeho další projekt Hungry Ghosts se (alespoň v mém světě) k absintu hodí snad nejvíce.
- Moderní absinthe chutná moderně.