Brouille
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brouille
No, ten rychlej mě fakt absolutně nezaujal. To pomalé už vypadá zajímavěji. Přesto se mi víc líbí klasika ještě zpomalená kuličkou... Ty pomalu se šířící a na dno klesající obláčky louche a to ostré rozhraní se mi líbí prostě nejvíc 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Měli byste zájem o tento elegantní brouilleur? Komerčně se sice asi ještě nevyrábí, ale líbí se mi!
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Velmi sympaticky kusok a aj prakticky s tym riesenim pre cukor. To video je tiez posobive hlavne ten spomaleny zaber na hladinu do ktorej padaju kvapky vody. Uz dlhsie som rozmyslal, ako louche zachytit tak, aby sa z toho dal spravit napr gif, alebo pohyblivy obrazok v inom formate. Nevideli ste niekto nieco take?
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
-
Dark Knight
např toto?dEffect píše:Velmi sympaticky kusok a aj prakticky s tym riesenim pre cukor. To video je tiez posobive hlavne ten spomaleny zaber na hladinu do ktorej padaju kvapky vody. Uz dlhsie som rozmyslal, ako louche zachytit tak, aby sa z toho dal spravit napr gif, alebo pohyblivy obrazok v inom formate. Nevideli ste niekto nieco take?

- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Diki Dark Knight
je to pekne, ale ja by som chcel zavhytit to co sa deje vo vnutri absintu, ako tancuju oblaky. Vsak porpemyslam a skusim to nejako zachytit, lebo je to strasne pekne a pritom take nenapadne, ked sa na to nezameras ...
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
To kovove brouille je moc pekne. Skoda ze neni komercne dostupne, libilo by se mi o moc vic nez kulicka a sklenene brouille. A snad by to bylo i levnejsi nez fontanka 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Dostal jsem info od výrobce, tento pátek si jedeme pro paletu fontán a hlavně see-saw! Ten je jinak vyprodaný už skoro dva měsíce. Počítám že max. ve středu budou opět na náladě a opět bohužel v omezeném množství. I když jsem vzal všechno, co mi mohl výrobce nabídnout, tak jen resty a předobjednávky rozebraly půlku toho, co dovezu.
-
DarkenCZ
Nový see-saw mi občas kape trošku divně, nesetkal se s tím někdo z Vás ?Martin píše:Dostal jsem info od výrobce, tento pátek si jedeme pro paletu fontán a hlavně see-saw! Ten je jinak vyprodaný už skoro dva měsíce. Počítám že max. ve středu budou opět na náladě a opět bohužel v omezeném množství. I když jsem vzal všechno, co mi mohl výrobce nabídnout, tak jen resty a předobjednávky rozebraly půlku toho, co dovezu.
http://uloz.to/5089831/img-0055.mov
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem už psal na fcbk, s tímto kapáním-nekapáním jsem se ještě nesetkal. Jako nejpravděpodobnější příčina se mi jeví to, žes dal dovnitř cukr, který zaslepil dírku a voda jen líně stéká namísto řádného kapání.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Pitomej MOV!
Člověk aby kvůli tomu stahoval nějakej ten spyware od eplu. 
edit: Pokud to nebude cukrem, tak doporučuji nepatrně rozšířit otvor see-saw.
edit: Pokud to nebude cukrem, tak doporučuji nepatrně rozšířit otvor see-saw.
- Moderní absinthe chutná moderně.