Kvalitní obchody

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
keltos
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Re: Kvalitní obchody

Příspěvek od keltos »

Tibro píše:Zmrzlina
Jo, tam jsou parádní kousky. Třeba čabajková s krémžskou hořčicí ;-)
Tibro
Rumcajs
Oblíbený absinthe: Texas Nimes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tibro »

Nechtel jses chlebovou zmzrlinu taky?

(Maji prodejnu v Jablonci.)
Já jsem s tebou v Rockland.
keltos
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keltos »

Chlebovou jsem neviděl.
Deda
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deda »

Našel jsem ještě tento skvělý obchod na kávu, jasně že je to z pořadu peklo na talíři :-) myslím, že to tady není, jsou tam skvělé doplňky a kvalitní kávy http://www.coffeesource.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hektor
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hektor »

Já nakupuji kávu na kopiluwak, doporučuji vyzkoušet vzorky po 50g a pak koupit větší balení. Pobočku mají v Brně :)
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Když sem juknul na ten název a kouknul na portfolio,nedá mi to sem nenapsat. Ze mne osobně bych si dal na cibetkovou kávu pozor, ne každý producent kávu získává opravdu tím, že zkušení sběrači sbírají hovínka v horách v těžko přístupném terénu ( třeba v Indii na farmě Balmmadi Estate to tak dělají, ale pouze jako doplněk při sběru kávy z kávovníků ), někteří producenti cibetky záměrně chovají v klecích a kávovými bobulemi nezdravě překrmují pouze za účelem co největšího zisku. Takže dokud nebudu na farmě, kde uvidím, jak vymývají hovínka, která sebrali ze země, tak za mne nee, za to mi to nestojí :nod Je spousta jiných skvělých káv a myslím, že já osobně už nemusím faunu zatěžovat ještě více...nejsem vegan kdyby něco, jen nemusím souhlasit se vším :chuckle
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Edit, sem si dohledal, že původ je možné ověřit certifikací. Certified Kopi Luwak Coffee = bez klecí a přejídání, aby to bylo úplné a férové vůči této kávě :nod .

http://www.most-expensive.coffee/the-mo ... ification/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Hektor
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hektor »

Souhlas! Osobně jsem měl cibetkovou pouze jednou a musím říct - za ty peníze to nestojí a za týrání zvířat už vůbec ne. Jsou mnohem lahodnější kávy :) (kopiluwak.eu je název e-shopu, nedělám reklamu na cibetkovou kávu ani na tento e-shop)
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
HNS
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HNS »

Hektor: to sem si vůbec nemyslel, že bys dělal reklamu na hovínkovou kávu :chuckle
Deda
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deda »

Veškeré nabídky jsou ale na internet, co takhle dát sem i kvalitní obchody ala jdu do krámu nakoupit, stačí jen pár ( Praha, Brno , Ostrava, Zlín ) poctivé živnostníky ( řezníky, zemědělce...) je třeba podporovat :-) Každý z nás asi jezdí autem, tak se třeba můžeme po cestě stavit do těchto vybraných obchodů. Jen mě to tak napadlo.
Odpovědět