Jo, tam jsou parádní kousky. Třeba čabajková s krémžskou hořčicíTibro píše:Zmrzlina
Kvalitní obchody
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kvalitní obchody
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Nechtel jses chlebovou zmzrlinu taky?
(Maji prodejnu v Jablonci.)
(Maji prodejnu v Jablonci.)
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Chlebovou jsem neviděl.
- Deda
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Našel jsem ještě tento skvělý obchod na kávu, jasně že je to z pořadu peklo na talíři
myslím, že to tady není, jsou tam skvělé doplňky a kvalitní kávy http://www.coffeesource.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Já nakupuji kávu na kopiluwak, doporučuji vyzkoušet vzorky po 50g a pak koupit větší balení. Pobočku mají v Brně 
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
Když sem juknul na ten název a kouknul na portfolio,nedá mi to sem nenapsat. Ze mne osobně bych si dal na cibetkovou kávu pozor, ne každý producent kávu získává opravdu tím, že zkušení sběrači sbírají hovínka v horách v těžko přístupném terénu ( třeba v Indii na farmě Balmmadi Estate to tak dělají, ale pouze jako doplněk při sběru kávy z kávovníků ), někteří producenti cibetky záměrně chovají v klecích a kávovými bobulemi nezdravě překrmují pouze za účelem co největšího zisku. Takže dokud nebudu na farmě, kde uvidím, jak vymývají hovínka, která sebrali ze země, tak za mne nee, za to mi to nestojí
Je spousta jiných skvělých káv a myslím, že já osobně už nemusím faunu zatěžovat ještě více...nejsem vegan kdyby něco, jen nemusím souhlasit se vším 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
Edit, sem si dohledal, že původ je možné ověřit certifikací. Certified Kopi Luwak Coffee = bez klecí a přejídání, aby to bylo úplné a férové vůči této kávě
.
http://www.most-expensive.coffee/the-mo ... ification/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.most-expensive.coffee/the-mo ... ification/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas! Osobně jsem měl cibetkovou pouze jednou a musím říct - za ty peníze to nestojí a za týrání zvířat už vůbec ne. Jsou mnohem lahodnější kávy
(kopiluwak.eu je název e-shopu, nedělám reklamu na cibetkovou kávu ani na tento e-shop)
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
Hektor: to sem si vůbec nemyslel, že bys dělal reklamu na hovínkovou kávu 
- Deda
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Veškeré nabídky jsou ale na internet, co takhle dát sem i kvalitní obchody ala jdu do krámu nakoupit, stačí jen pár ( Praha, Brno , Ostrava, Zlín ) poctivé živnostníky ( řezníky, zemědělce...) je třeba podporovat
Každý z nás asi jezdí autem, tak se třeba můžeme po cestě stavit do těchto vybraných obchodů. Jen mě to tak napadlo.