Nové zboží!
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové zboží!
Nabídku vzorků byla rozšířena o dva nové absinty založených na vínovici.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem trochu rozšířil naši absintovou nabídku. Vybral jsem holt to nejlepší, co se dá sehnat.
Enjoy!
Enjoy!
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
No já na to právě koukal....uff..škoda,že má peněženka zrovna kriziMartin píše:Tak jsem trochu rozšířil naši absintovou nabídku. Vybral jsem holt to nejlepší, co se dá sehnat.
Enjoy!
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Snažil jsem se koupit ještě nějaké Jade, ale bez šance. Tak jsem u absinthe.de chmatnul aspoň Davidův Doubs Mystique (zůstalo jim jen pár lahví) a doplnil to špičkovníma Matterama a Eichelbergerem 
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Budeš dělat vzorky Martine?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Popřemýšlím. O každého stejně flašku otevřu pro sebe a tak se možná podělím 
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Teda osobně za mě bych se přimlouval za vzorek Duplíka Balance - abych moch porovnat s klasickým a koupit samozřejmě ten lepší
))
a ten Gigerův absinth už takhle vypadá úžasně a kdyby měl i stejně úžasnej vnitřek.....
Každopádně úžasné a vytáh ses Martine,, ale moje peneženka tě bude chvíli proklínat

a ten Gigerův absinth už takhle vypadá úžasně a kdyby měl i stejně úžasnej vnitřek.....
Každopádně úžasné a vytáh ses Martine,, ale moje peneženka tě bude chvíli proklínat
-
Dark Knight
Navrhuji nechat Martinovi odlít zlatou sošku, třeba ve tvaru absinthové sklenice nebo...nějakého "zlatého absinthéra" nebo tak něco
za všechno, co pro nás "mafiány" dělá 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Až budete dělat tu zlatou sochu, můžu poprosit o diamantové oči a koule? Díky.

Jinak jen včerejší objednávky mi téměř vyprodaly všechen Doubs Mystique
Budu se snažit hned v pondělí zajistit další, absinthe.de jsem skoro vykoupil. Kdo z vás by tedy měl zájem, zbývají jen dvě láhve!
A ještě bych se všem objednávajícím chtěl omluvit že zboží nebudu odesílat hned v pondělí. Nemám ho totiž skladem. Na náladu jsem ho dal proto, že jsem včera dostal od DHL zprávu, že jsou balíky na cestě a jejich doručení bude v pondělí. Musím pak na celnici vyřídit spotřební daň a DPH a okolkovat je. Pokud vše dobře půjde, ve středu bych mohl posílat.
Jinak jen včerejší objednávky mi téměř vyprodaly všechen Doubs Mystique
A ještě bych se všem objednávajícím chtěl omluvit že zboží nebudu odesílat hned v pondělí. Nemám ho totiž skladem. Na náladu jsem ho dal proto, že jsem včera dostal od DHL zprávu, že jsou balíky na cestě a jejich doručení bude v pondělí. Musím pak na celnici vyřídit spotřební daň a DPH a okolkovat je. Pokud vše dobře půjde, ve středu bych mohl posílat.
- kamamura
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Jade Verte Suisse
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, a pak že Češi nejsou ochotni platit za kvalitní, drahý alkoholMartin píše: Jinak jen včerejší objednávky mi téměř vyprodaly všechen Doubs MystiqueBudu se snažit hned v pondělí zajistit další, absinthe.de jsem skoro vykoupil. Kdo z vás by tedy měl zájem, zbývají jen dvě láhve!