Jako tohle nový nařízení, nebo zákon, bo co to je, mě fakt sere. Tak snad máme EU abysme měli volný pohyb osob a zboží. A toto je naprosto proti tomuto duchu. Kterej kretén, že to prosadil?
Proč by mi jako německej shop nemohl poslat balíček lahve chlastu nebo do jinýho unijního státu. To by chtělo dát k soudu jako nějaký maření evropský unijní myšlenky....
Holy Spirit FDC
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Holy Spirit FDC
Netýká se ale třeba chlastu a hulení, bo každá země má na to jinou spotřební daň. Jako turista si můžeš dovést z jiné EU země maximálně 10 l tvrdýho.drahousek píše:Jako tohle nový nařízení, nebo zákon, bo co to je, mě fakt sere. Tak snad máme EU abysme měli volný pohyb osob a zboží. A toto je naprosto proti tomuto duchu. Kterej kretén, že to prosadil?
Proč by mi jako německej shop nemohl poslat balíček lahve chlastu nebo do jinýho unijního státu. To by chtělo dát k soudu jako nějaký maření evropský unijní myšlenky....
https://europa.eu/youreurope/citizens/t ... dex_cs.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Zákon ale není zeď a správný mafián si dycinky ňák dokáže poradit
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
No právě, přivézt osobně si můžeš, ale poslat poštou pár lahví nemůžeš..... já v tom nevidím logiku....
- trader1993
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: vše co je dobré :)
- Kontaktovat uživatele:
O tom jsem nevěděl, díky za tip!Tornado píše:Na přeposílání balíčků z Reichu již delší dobu využívám znemecka.eutrader1993 píše:Ahoj, tak jsem stále pátral po způsobu jak se dostat k této lahůdce a nyní jsou lahve od Golani Distillery nově v nabídce na lion-spirits nebo alandii (vyšší cena než lion). Bohužel nedoručují do ČR, proto mě napadlo využít sestřenici, která v Reichu nově bydlí a nechal si lahve poslat k ní - vzal jsem jeden FDC Holy Spirit (tento jsem již ochutnal-bomba) , Romans 55 a ještě přihodil Brevans H.R.Giger). Těžko ale říct, jak válka v Izraeli ovlivní další produkci Golani Distillery![]()
btw. co jsem si psal s Vaškem Seidlem, tak říkal, že se snad podařilo sehnat dodavatele a že by v dohledné době měl být Holy Spirit dostupný i u něj, což by bylo super)
"Jaký je rozdíl mezi sklenicí absintu a západem slunce?"
- Popič
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: Esprit Edouard, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Ten zákaz tam mají opravdu jen formálně. Šlo mi přes ně už aspoň 15 balíků s alkoholem, hodně z nich viditelně označených jako že obsahují lahve a vždy v pohodě.trader1993 píše:O tom jsem nevěděl, díky za tip!Tornado píše:Na přeposílání balíčků z Reichu již delší dobu využívám znemecka.eutrader1993 píše:Ahoj, tak jsem stále pátral po způsobu jak se dostat k této lahůdce a nyní jsou lahve od Golani Distillery nově v nabídce na lion-spirits nebo alandii (vyšší cena než lion). Bohužel nedoručují do ČR, proto mě napadlo využít sestřenici, která v Reichu nově bydlí a nechal si lahve poslat k ní - vzal jsem jeden FDC Holy Spirit (tento jsem již ochutnal-bomba) , Romans 55 a ještě přihodil Brevans H.R.Giger). Těžko ale říct, jak válka v Izraeli ovlivní další produkci Golani Distillery![]()
btw. co jsem si psal s Vaškem Seidlem, tak říkal, že se snad podařilo sehnat dodavatele a že by v dohledné době měl být Holy Spirit dostupný i u něj, což by bylo super)
ale co se koukám na ty stránky, tak je uvedeno, že je zákaz přeposílání alkoholu a tabákových výrobků
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jen 15
Jejich služby velmi často používá širší komunita whiskařů a rumařů. Zatím zcela bez problémů. Money talks 
- trader1993
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Ahooj, už jste někdo také ochutnal 3. šarži? Já musím za sebe říct, že jsem malinko zklamaný oproti lot2, kterou jsem měl možnost ochutnat jako vzorek. Přijde mi, že oproti předchozí šarži je méně hutný, je tam větší hořkost a ta chuť není tak koncentrovaná. Možná je to ale jen můj dojem a aktuální rozmar chuťových buněk, proto se ptám na názor ostatních 
- trader1993
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem samozřejmě na mysli FDC, ale ještě jsem se chtěl zeptat jestli někdo neochutnal poslední šarži klasického Holy Spirit a jaký byl dojem
trader1993 píše:Ahooj, už jste někdo také ochutnal 3. šarži? Já musím za sebe říct, že jsem malinko zklamaný oproti lot2, kterou jsem měl možnost ochutnat jako vzorek. Přijde mi, že oproti předchozí šarži je méně hutný, je tam větší hořkost a ta chuť není tak koncentrovaná. Možná je to ale jen můj dojem a aktuální rozmar chuťových buněk, proto se ptám na názor ostatních