Hudba k Absintu
Re: Hudba k Absintu
Ja sice letos vyslovene favority nemam (mela jsem Killing Joke, ale zrusili ucast), ale myslim si, ze je to tento rok celkove na velmi dobre urovni, hodne dobrych jmen. I kdyz ono se to da asi cekat, festival roste s kazdym rokem. Zajimalo by me, jak bude vypadat za deset let 
- Corig
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Dubied, J&A
- Kontaktovat uživatele:
Tak na Brutalu bych si letos taky vybral. Nejsem sice uplně vyznavačem extrémních stylů, ale z toho co poslouchám, a ještě neviděl naživo, bych chtěl mrknout třeba na Anthrax, Carcass, Hatebreed a Testament.
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Ja tohto roku tam mám tiež toho viac. Minulý rok sa skôr niesol v znamení popíjania absinthe v kempe a raz za čas pozrieť nejakú kapelu.
Škoda toho killing joke. Nemajú tam podľa mňa čo robiť, ale chcel som ich vidieť.
Škoda toho killing joke. Nemajú tam podľa mňa čo robiť, ale chcel som ich vidieť.
Souhlas. Killing Joke tam nemaji co delat, stejne tak jako Atari Teenage Riot a minuly rok Ministry. To ovsem nijak neovlivnuje me nadseni z toho, ze uvidim hrat oblibene kapely. 
- Froggg
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Já zažil všechny ročníky Brutal Assaultu, ale lístek neměl nikdy, jelikož, ačkoliv metal můžu, tak hlavně pagan, folk a různé příbuzné odnože. A toho je na bA pomálu. Nicméně z Josefova pocházím, takže jsem to měl za barákem. Letos jsem měl na zahradě v Josefově sraz lidí, co se motají kolem bastlení a audia a byl tam s námi i jeden návštěvník BA. Kdyby někdo sháněl ubytko na příští ročník, tak třeba budu mít volno.
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, to je dobrýwilkinsl píše:
-
JirkaXDU
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
htpp://ok2xdu.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.facebook.com/jirka.malicek" onclick="window.open(this.href);return false;
Největší nebezpečí pro stát je to, když jeho občané začnou samostatně přemýšlet.
Největší nebezpečí pro stát je to, když jeho občané začnou samostatně přemýšlet.
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.