Právě si připravuju L'Ancienne poslední vzorek co jsem si nechával pro případ nouze a ten bohužel nastal.
Nerozdýchal jsem drzost prodejců
A to jsem si myslel že jsem připraven tady na severu za těch 30 a něco let na všechno
Já do sebe právě nasypal s kamarádem trochu La Clandestine. Poprvé dostal ochutnat žábu, ta mu nejela a vypadalo to, že z něj pijan absintu nebude, ale dneska mu velmi zachutnalo a asi je z něj potencionální drug v absintových seancích.
Tak dneska jsem si dal poslední skleničku první šarže La Grenouille... Možná se mi to jen zdá, ale přijde mi, že čím je žába starší, tím je sladší (samozřejmě bez cukru) Nemá někdo stejnej pocit?
No vzhledem k tomu že v lahvi už byly možná jen 2cl, tak jsem ředil o trochu víc než obvykle, ale určitě jsem se nedostal výrazně nad 1:3. Možná to bylo daný jen chuťovým rozpoložením v tu chvíli, ale to už teď nezjistim když není s čím srovnat