Gin
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
Já myslím, že bychom se gentlemansky mohli domluvit... že tohle nám prostě dělat nebudeš. Teasery a překvapení jsem dycky neměl rád. 
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Naleješ do toho tonic a udělá ti to louche
Otestuj Martine, i co se do toho nejvíc hodí. Jaký citrus či něco special ( pelyněk na baru nemám, i když by to bylo stylový
) Zkusíme hosty přemluvit, ať ti to v GT neničí okurkou 
Otestuj Martine, i co se do toho nejvíc hodí. Jaký citrus či něco special ( pelyněk na baru nemám, i když by to bylo stylový
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
B. je dobrý, mne ale tenkrát uchvátil Occulte. Jediné, proč jsem ho nevzal k nám, že jsem nechtěl mít na baru gin pro cizí podnik ( navíc, kterej se tak povedl
) Máme Opihr jako takovou náhražku ( druhý za nás nejlepší na ginfestu před lety po Occulte ), ale pokud by se Martin někdy rozhodl udělat zase něco štiplavějšího, budem asi dost rádi 
Vlci maj každou chvíli pocit, že jim odzvonilo, že už nemaj proč nabírat dech…ale pak se srnky znovu rozeběhnou.
- Tornado
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
A co se domluvit s Kmotrem na nějakým speciálně pálivým GinOku? Spekulanti ti následně urvou ruceHNS píše:B. je dobrý, mne ale tenkrát uchvátil Occulte. Jediné, proč jsem ho nevzal k nám, že jsem nechtěl mít na baru gin pro cizí podnik ( navíc, kterej se tak povedl) Máme Opihr jako takovou náhražku ( druhý za nás nejlepší na ginfestu před lety po Occulte ), ale pokud by se Martin někdy rozhodl udělat zase něco štiplavějšího, budem asi dost rádi