St. Antoine
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Tak jest. Ale hlavně všechny aktuální láhve mají nad zadní etiketou štítek "ročník 2011" což je dle starého číslování osmička
Koncem ledna budu pálit ročník 2012.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
K dnešnímu dni existuje už asi polovina plánované letošní produkce St. Antoine a všichni dorazivší na sobotní ČSAS tak ochutnají pár dní starý absint. Na facebookovou stránku jsem dával pár fotek z mobilu včetně této blanche verze před barvením. A ne, jinak žádný blanche neplánuju 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 989
- Registrován: čtv 13. srp 2009 11:16:26
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Škoda, já bych si blanche z Boršic, řádně nadupaný pelyňkem, představit dokázal 
- Habu
- fuckin' amateur
- Příspěvky: 4078
- Registrován: sob 11. dub 2009 18:53:16
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
St. Antoine blanche edition v extrémně omezeném nákladu?
Jednu láhev, sím sím, smutně koukám!
Jednu láhev, sím sím, smutně koukám!
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Letošní St. Antoine bude "End of the world" edice. Jsou v něm totiž ty nejlepší byliny, jaké jsem dosud měl. Všechny aromatické jsou moje výpěstky, vyšlechtěné ze semínek, ruční sběr, pečlivé sušení, práce neskutečná.
Po těchto zatracených mrazech půjde pravděpodobně celá letitá snaha do prdele a všechno pomrzne. Meduňka se nahradí lehce, ta se sbírá už v prvním roce po vysázení, ale jestli mě vymrznou vyselektované pelyňky a yzop, tak mě velice pravděpodobně jebne
V letošním Antoine je i pořádná porce pelyňku z Pontarlier, který se v budoucnu už asi neobjeví. Ty neskutečné drahé desítky kil, které jsem posledně koupil se po drhnutí a vyhození stonků scvrkly na pár kil. Když bych měl pálit St. Antoine jen z Pontarlier pelyňku, tak by flaška stála 2x tolik.
Takže příště 100% Pontarlier už jen v L'Ancienne.
Po těchto zatracených mrazech půjde pravděpodobně celá letitá snaha do prdele a všechno pomrzne. Meduňka se nahradí lehce, ta se sbírá už v prvním roce po vysázení, ale jestli mě vymrznou vyselektované pelyňky a yzop, tak mě velice pravděpodobně jebne
V letošním Antoine je i pořádná porce pelyňku z Pontarlier, který se v budoucnu už asi neobjeví. Ty neskutečné drahé desítky kil, které jsem posledně koupil se po drhnutí a vyhození stonků scvrkly na pár kil. Když bych měl pálit St. Antoine jen z Pontarlier pelyňku, tak by flaška stála 2x tolik.
Takže příště 100% Pontarlier už jen v L'Ancienne.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 528
- Registrován: stř 29. pro 2010 19:14:05
- Oblíbený absinthe: Jade
- Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
To by byla velice spatna zprava. Drzim palce!Martin píše:ale jestli mě vymrznou vyselektované pelyňky a yzop, tak mě velice pravděpodobně jebne
.
- davar
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 597
- Registrován: stř 15. dub 2009 7:27:40
- Oblíbený absinthe: Berthe-Doubs M.-Jade-St.Antoin
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
taky mam o byliny docela strach. zatim tu bylo nejmin -18, ale zadny snih, takze to je horsi. pelynek by mel byt mrazuvzdorny alespon do -20°C, snad i vice. posledni 3 byliny selektovaneho a.a. organic prezivaji v kvetinacich v laboratori-zaloha genofondu...
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Příspěvky: 4441
- Registrován: sob 11. dub 2009 17:59:57
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Právě! Kdyby byl sníh, tak je to v pohodě. Ale tyhle holomrazy jsou pohromou. Genofond udržuj v teple laboratoře, modlím se ať ho letos nebudeme muset využít.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 528
- Registrován: stř 29. pro 2010 19:14:05
- Oblíbený absinthe: Jade
- Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Tak v prave objevenem baru Modra mys v Ostrave podavaji tohle, ale vubec nevim co to je? Na FB strankach me napsali, ze pry tajemstvi podniku.
Je tady nekdo, kdo by vedel z ceho je ta mys a proc vubec je?
Je tady nekdo, kdo by vedel z ceho je ta mys a proc vubec je?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Příspěvky: 702
- Registrován: ned 28. bře 2010 3:29:52
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?