Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
vaseks0001
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?

Příspěvek od vaseks0001 »

30.5.2012 čas 20:00 - St. Antoine 2012
Opustila mě dívka, tak jsem musel trochu vypnout :cry: :cry: :cry :cry :sad
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

ja se po peti a pul letech snazim "vypinat" uz pres mesic....muzu ti rict jen to, ze to nepomaha... daleko lip pomahaji jine divky...idealne ve vetsim poctu najednou nebo s vetsi frekvenci ruzne divky...
Omnia mea mecum porto.
vaseks0001
Kontaktovat uživatele:

Dworzaaa: Moc dík za radu. Asi to udělám stejně, jak radíš. Já jsem sice necele dva dny po rozchodu ale hodně mě to zasáhlo. Dnes jsem si řek, že se zničím a šel jsem na políčko sadit nové absintové bylinky. Na chvilku to zabralo ale jak jsem práci neměl, šlo to na mě znova:-(

1.8.2012 čas 21:46 - Mansinthe (Místo dobré večeře na zámečku jsem si aspoň udělal radost s novou flaškou Absinthe)
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

...a uplne nejlip pomaha vyrazit nekam daleko pryc procistit si hlavu...ja se takhle sbalil a vyrazil na stopa vylezt si Hoverlu - nejvyssi horu Ukrajiny :)
Omnia mea mecum porto.
vaseks0001
Kontaktovat uživatele:

To je ještě lepší nápad. Uvažoval jsem o tom odjet někde do Švýcarska na farmu a tam pořádně zamakat a zničit se. Jen v září musím ještě na opravky:-( Jak budu mít volno vyrazím si někde na hory. Nejhorší je, že mám momentálně brigádu na vrátnici a tam budu 12hodin sedět tak se bojím co se mi bude honít hlavou:-( Do dneška jsem makal na poli tak jsem na to skoro vůbec nemyslel. Obdivuji tě že ses sám do toho pustil. :) :) :yes
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

mno jo...ja sem mel hned po rozchodu tri dvanactky nocni, kdy sem jen cumel do zdi a premejslel...neprijemny...

Jinak k cestovani - cestuju rad...a rad cestuju sam a na stopa..clovek si vic "osaha" tu zemi, kam jede a aspon si dokazes, ze este za neco stojis, kdyz dokazes prezit par dni bez kontaktu s lidma, odkazanej jen sam na sebe a to, co ti da priroda a nachodis denne desitky kilometru :) Navic si vybiram samy takovy divny zeme, jako treba Bosnu a Hercegovinu, ted tu Ukrajinu, vychodni Slovensko, v zari snad jih a vychod Turecka a nejvetsi pecka by byla, kdyby mi kolem vanoc vysla Indonesie :)
Omnia mea mecum porto.
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Já ti dám divný země... východní Slovensko... jen počkej až Tě uvidím!

(Psáno z mého osobního ntb ze sousedovy nezabezpečené sítě - východní Slovensko.)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

Zkus si spat nekdy pod sirakem na vychodnim Slovensku..v mistech, kde kdyz se snazis stopovat, tak jediny projizdejici auta sou ziguly napechovany cikanama, ktery jedou z jedny osady do druhy... :D
Nebo kdyz sem se v nekdy v 10 v noci dostal na okraj Kosic a rozhodl sem se, ze budu spat na autobusovy zastavce...jenze tu uz okupovala banda zfetovanejch cikanu...v tu chvili mi doslo, ze jestli se z toho sidliste rychle nedostanu, tak se tam rana ve zdravi nedoziju :D nastesti sem nekdy pred pulnoci chytil stopa pryc z Kosic...z mesta, kde je asi nejvetsi koncentrace krasnejch holek a cikanu na svete :D
Omnia mea mecum porto.
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Jo, východní Slovensko a problém s cikány... to je pak jiná. Tos měl říct hned. Jinak jsme tu příjemně spořádaná, moderní země. (Taky jsem teď spal pár dní pod širákem na hradě. Bylo to velmi příjemné, hezké holky ze zahraničí i domácí, slivovička tekla... :) ) Jen absint chyběl. :)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
stego
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stego »

Mi hovorte niečo o nedostatku absinthu v Košiciach. Zažíval som to 8 rokov. Dá sa tam zohnať iba bairnsfather aj to iba v jednej krčme.
Odpovědět