Jo a peníze pošlu až v pátek, kdy vyzvedávám €. Celý obsah svého běžného účtu posílám pravidelně na spořící účet. Na běžném mám teď všehovšudy 300,- Kč.
St. Antoine
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Objednány dva kousky. Jeden jde přímo do archívu, ze druhého budu pít jednu sklenku měsíčně. 
Jo a peníze pošlu až v pátek, kdy vyzvedávám €. Celý obsah svého běžného účtu posílám pravidelně na spořící účet. Na běžném mám teď všehovšudy 300,- Kč.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Tez objednany 2 lahve + 1x rocnik 2011 pro srovnavani 
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Tak láhev 2012 dorazila 
Vůně je taková akční a malinko mi příde že čpí alkoholem - nepochybuju že dojde, ale hrozně mě baví ta BARVA
ta je super.....
Budu poctivě ochutnávat...
Martine chtěl bych se optat nepřemýšlíš nad tím že třeba na zadní etiketě bude uveden ročník?
-musím si je popisovat propiskou, momentálně mám rozpitých 5 Antoníčků
Vůně je taková akční a malinko mi příde že čpí alkoholem - nepochybuju že dojde, ale hrozně mě baví ta BARVA
Budu poctivě ochutnávat...
Martine chtěl bych se optat nepřemýšlíš nad tím že třeba na zadní etiketě bude uveden ročník?
-musím si je popisovat propiskou, momentálně mám rozpitých 5 Antoníčků
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Ročník bude nalepen tak, jako v případě 2011, tj. nad zadní etiketou je štítek s nápisem "ročník 2011"
U těchto pár lahví jsem to nestihl, prodejní je budou mít.
A alkohol? No bažeže! Však jsem psal, že je to týden staré, ještě to ani nestihlo pořádně vyvětrat, proto jsem chtěl abyste pozorovali vývoj
Nikdy předtím a už nikdy potom nebudu takto mladý alkohol stáčet, dělal jsem to jen pro mafiánstvo.
Barva parádní, co?
U těchto pár lahví jsem to nestihl, prodejní je budou mít.
A alkohol? No bažeže! Však jsem psal, že je to týden staré, ještě to ani nestihlo pořádně vyvětrat, proto jsem chtěl abyste pozorovali vývoj
Barva parádní, co?
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Barva PECKA 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem degustoval Prototyp 45. Napsal jsem recenzi, ale protože se cosi porouchalo v generátoru recenze, aktualizace bude později.
A dnes jsem ochutnal St. Antoine 2012...
...jedním slovem... BOMBA!
Barva je dokonale zeleně průzračná. Bylinkovému aromatu dominuje zatím anýz. Louche a hutnost perfektní. Ale ta chuť... Martinovi se podařilo zachytit skutečnou chuť pelyňku bez špetky hořkosti! Tohle je (chuťově) pelyňková bomba a okamžitě se mi prodrala do TOP3, přestože je alkohol ještě hodně mladý a po častém upíjení vám za chvíli odpraví většinu ústní dutiny. Takže pijte pomalu... vychutnejte!
Tímto jsem si stanovil rituální pití "Konce světa" na každou poslední sobotu v měsíci.
...a budu muset koupit ještě pár láhví.
A dnes jsem ochutnal St. Antoine 2012...
...jedním slovem... BOMBA!
Barva je dokonale zeleně průzračná. Bylinkovému aromatu dominuje zatím anýz. Louche a hutnost perfektní. Ale ta chuť... Martinovi se podařilo zachytit skutečnou chuť pelyňku bez špetky hořkosti! Tohle je (chuťově) pelyňková bomba a okamžitě se mi prodrala do TOP3, přestože je alkohol ještě hodně mladý a po častém upíjení vám za chvíli odpraví většinu ústní dutiny. Takže pijte pomalu... vychutnejte!
Tímto jsem si stanovil rituální pití "Konce světa" na každou poslední sobotu v měsíci.
...a budu muset koupit ještě pár láhví.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Dajú sa ešte 2 lahvinky objednať?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Díky Habu, jsem rád, že ti tak chutnalo!
Dnes došlo k filtraci posledních vypálených litrů z tohoto týdne a ročník 2012 je tímto uzavřen a stočen ve sklepě.
S "End of the World" edici jsem si vyhrál. Nechci aby to znělo jako klišé, ale letos jsem měl nejkvalitnější byliny vůbec! Zvláštní důraz kladu právě na pelyněk, půlka z něho je luxus z Pontarlier a půlka je z Boršic. Yzop, meduňka, pontica jsou komplet moje. A je to zatraceně poznat!
Už jsem to možná zmiňoval, ale tento Antoine je zatím na náklady ten vůbec nejdražší a začínám mít problém se vůbec nějak dostat do aktuální prodejní ceny
Všem zahraničním odběratelům jsem už oznámil zdražení nové šarže, ale nevím jestli si to samé můžu dovolit i v ČR 
Dnes došlo k filtraci posledních vypálených litrů z tohoto týdne a ročník 2012 je tímto uzavřen a stočen ve sklepě.
S "End of the World" edici jsem si vyhrál. Nechci aby to znělo jako klišé, ale letos jsem měl nejkvalitnější byliny vůbec! Zvláštní důraz kladu právě na pelyněk, půlka z něho je luxus z Pontarlier a půlka je z Boršic. Yzop, meduňka, pontica jsou komplet moje. A je to zatraceně poznat!
Už jsem to možná zmiňoval, ale tento Antoine je zatím na náklady ten vůbec nejdražší a začínám mít problém se vůbec nějak dostat do aktuální prodejní ceny
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Stego, ano, dají. Naplnil jsem jich asi 20 pro největší nedočkavce a testovače. Další až půjdou do prodeje.

- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Barva jednoznacne luxus.
Louch rozhodne silnejsi nez u 2011 a ta vune, byt je antonicek dost mladej, je lepsi a ne tak tajuplna jako u predesle verze. Po ulezeni bude chut rozhodne bomba. Tomu komu se nechce cekat na offic vypusteni rocniku 2012 at nevaha a rovnou kupuje 
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke