St. Antoine

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: St. Antoine

Příspěvek od Habu »

Objednány dva kousky. Jeden jde přímo do archívu, ze druhého budu pít jednu sklenku měsíčně. ;)

Jo a peníze pošlu až v pátek, kdy vyzvedávám €. Celý obsah svého běžného účtu posílám pravidelně na spořící účet. Na běžném mám teď všehovšudy 300,- Kč. :shock:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Hektor
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hektor »

Tez objednany 2 lahve + 1x rocnik 2011 pro srovnavani ;)
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Tak láhev 2012 dorazila :)

Vůně je taková akční a malinko mi příde že čpí alkoholem - nepochybuju že dojde, ale hrozně mě baví ta BARVA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ta je super.....

Budu poctivě ochutnávat...

Martine chtěl bych se optat nepřemýšlíš nad tím že třeba na zadní etiketě bude uveden ročník?
-musím si je popisovat propiskou, momentálně mám rozpitých 5 Antoníčků :lol:
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Ročník bude nalepen tak, jako v případě 2011, tj. nad zadní etiketou je štítek s nápisem "ročník 2011"
U těchto pár lahví jsem to nestihl, prodejní je budou mít.

A alkohol? No bažeže! Však jsem psal, že je to týden staré, ještě to ani nestihlo pořádně vyvětrat, proto jsem chtěl abyste pozorovali vývoj ;) Nikdy předtím a už nikdy potom nebudu takto mladý alkohol stáčet, dělal jsem to jen pro mafiánstvo.

Barva parádní, co?
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Barva PECKA ;)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Včera jsem degustoval Prototyp 45. Napsal jsem recenzi, ale protože se cosi porouchalo v generátoru recenze, aktualizace bude později.

A dnes jsem ochutnal St. Antoine 2012...

...jedním slovem... BOMBA!

Barva je dokonale zeleně průzračná. Bylinkovému aromatu dominuje zatím anýz. Louche a hutnost perfektní. Ale ta chuť... Martinovi se podařilo zachytit skutečnou chuť pelyňku bez špetky hořkosti! Tohle je (chuťově) pelyňková bomba a okamžitě se mi prodrala do TOP3, přestože je alkohol ještě hodně mladý a po častém upíjení vám za chvíli odpraví většinu ústní dutiny. Takže pijte pomalu... vychutnejte!

Tímto jsem si stanovil rituální pití "Konce světa" na každou poslední sobotu v měsíci. 8-)

...a budu muset koupit ještě pár láhví.
- Moderní absinthe chutná moderně.
stego
* Zkušený piják *
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stego »

Dajú sa ešte 2 lahvinky objednať?
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Díky Habu, jsem rád, že ti tak chutnalo!

Dnes došlo k filtraci posledních vypálených litrů z tohoto týdne a ročník 2012 je tímto uzavřen a stočen ve sklepě.

S "End of the World" edici jsem si vyhrál. Nechci aby to znělo jako klišé, ale letos jsem měl nejkvalitnější byliny vůbec! Zvláštní důraz kladu právě na pelyněk, půlka z něho je luxus z Pontarlier a půlka je z Boršic. Yzop, meduňka, pontica jsou komplet moje. A je to zatraceně poznat!

Už jsem to možná zmiňoval, ale tento Antoine je zatím na náklady ten vůbec nejdražší a začínám mít problém se vůbec nějak dostat do aktuální prodejní ceny :( Všem zahraničním odběratelům jsem už oznámil zdražení nové šarže, ale nevím jestli si to samé můžu dovolit i v ČR :(
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Stego, ano, dají. Naplnil jsem jich asi 20 pro největší nedočkavce a testovače. Další až půjdou do prodeje.

Obrázek
Hektor
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hektor »

Barva jednoznacne luxus. :mrgreen: Louch rozhodne silnejsi nez u 2011 a ta vune, byt je antonicek dost mladej, je lepsi a ne tak tajuplna jako u predesle verze. Po ulezeni bude chut rozhodne bomba. Tomu komu se nechce cekat na offic vypusteni rocniku 2012 at nevaha a rovnou kupuje ;)
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Odpovědět