... dost citelnýBlackhawk píše:A jaky je chutovy rozdil mezi Beefeaterem a Bombayem?
Gin
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Koupil jsem si Bombay a udelal par drinku se Schweppesem (50/50) a prijde mi, ze se tam ten Bombay ztraci. Otazka zni: je lepsi Kinley nebo River pro GinTonic?
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Martine, jak vypadá tvé experimentování s ginem? Mám na něj v tom parnu docela chutě, tak plánuju nějakou koupi.
Máš ještě nějaký Monkey 47? Třebas i jen decovku kdyžtak?
Díky
Máš ještě nějaký Monkey 47? Třebas i jen decovku kdyžtak?
Díky
- IN VINO VERITAS -
- PATER INCERTUM EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
zrovna sem se vratil z pijatyky...sice celej vecer sem propil s ginem Beefeater on the rocks, ale ve finale si nelze na vesnickou hospodu zas az tak moc stezovat...
Omnia mea mecum porto.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Menší gin update. Úžasně nabušený Monkey 47 je stále vyprodaný, ale snad už příští týden dojdou další láhve. Zatím jsem do sortimentu zařadil francouzský Citadelle gin a hlavně jeho dubovou rezervu, která je jednoduše parádní!
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Proč ne? Sud je nejstarší nádobou používanou na alkohol, tak proč nemít i gin stařený v sudu?
Mě vlastnosti poctivého vypáleného dubu naopak velice chytly a budu se snažit využít jejich potenciál kde jen to půjde. Slivovica z dubu je jednoduše bomba, vínovica (brandy) taky a borovičku do dubu zkusím taky. A kdybych dělal gin, tak ho tam dám taky
Tyto limitované dubové šarže jsou dražší alternativou ke standardní podobě. Není to masová záležitost. Podobně je to u Monkey Ginu. Ten se taky vyřadil z řady standardních ginů a svým složením ze 47 bylin už to není tradiční gin. Takže dubová Citadela taky není tradiční gin, ale chutná zatraceně dobře!
Mě vlastnosti poctivého vypáleného dubu naopak velice chytly a budu se snažit využít jejich potenciál kde jen to půjde. Slivovica z dubu je jednoduše bomba, vínovica (brandy) taky a borovičku do dubu zkusím taky. A kdybych dělal gin, tak ho tam dám taky
Tyto limitované dubové šarže jsou dražší alternativou ke standardní podobě. Není to masová záležitost. Podobně je to u Monkey Ginu. Ten se taky vyřadil z řady standardních ginů a svým složením ze 47 bylin už to není tradiční gin. Takže dubová Citadela taky není tradiční gin, ale chutná zatraceně dobře!