Šlo by ji prosím zarezervovat, neudržel jsem se a poslal jsem objednávku už dnes a rovnou i odeslal platbu přes účet. Problém je ten, že vzhledem k tomu jak obsáhlá ta objednávka (vzhledem k mému finančnímu zázemí) je, tak nejspíš budu mít volný kredity až příští měsíc po výplatě...
No ja jsem taky popijel posledni zasobu sedmicky nedavno, samozrejme ze archivni stale jeste zije. A reknu vam byl tam hodne poznat ten vinovicovy zaklad, byl to uplne jiny Absinthe...takovy konakovy uvidime jak bude chutnat za 16 let
Dvě láhve regulérního Tondy jsem objednával s vidinou toho, že si jednu odebere kámoš. Pokud se tak stane, tak bych mohl obratem objednat tu zarezervovanou láhev... Samozřejmě dám ještě vědět.
edit: Samozřejmě s lahví sedmičky mám ten úmysl ponechat ji do synkových osmnáctin...
Dnes jsme ze sklepa vytáhli poslední litry St. Antoine 2012, které se budou v pondělí plnit. Je jich málo, určitě to nevydrží do nového pálení, které bude cca v únoru. To společně s faktem, že nová várka si musí poležet znamená, že dojde k dočasné nedostupnosti. Bylo by to poprvé v celé historii tohoto produktu.
Od ledna budou všechny naše produkty dražší o cca 6 %. Aktuální cena St. Antoine se drží od roku 2008 a byla připravována v době, kdy bylo DPH 19 %. Se skokem na 20 % jsme to moc neřešili, ale 21 %, které tato neschopná vláda odsouhlasila sotva před týdnem a které budou platit od ledna, už neutáhneme. Navíc povinnost testovat každou šarži v akreditované laboratoři se prodraží nemálo.