Osobně už jsem z Backu vyrost a death mi nikdy k srdci moc nepřirostl, ale starý Septici celkem ok,,, ted poslouchám už jemom suicide/depresive nebo doom
Hudba k Absintu
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hudba k Absinthu
Koukám tady je to samej romantik
Osobně už jsem z Backu vyrost a death mi nikdy k srdci moc nepřirostl, ale starý Septici celkem ok,,, ted poslouchám už jemom suicide/depresive nebo doom
a k absinthu naprosto v pořádku...
- Thorleif
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Tak já zase moc melodeathový kapely nemusím...
Nejradši mám starou školu, Asphyx, Death, Bolt Thrower, Soulburn...
Nejradši mám starou školu, Asphyx, Death, Bolt Thrower, Soulburn...
- Night_Sun
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Uff trošku se už ztrácím v různých žánrech
. Je opravdu krásné jak je individuální přístup absinthu + hudba =) Klasická hudba, jazz, blues, elektro hudba či alternativní tvorba je prostě hudba sama o sobě pozoruhodná. Já sám poslouchám od každého něco - mám rád rozmanitost. Moc se neupínám na jednotlivé proudy 
- Thorleif
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Elektru ač elektrikář neholduju...
Jediné co snesu je využití elektronických prvků u kapely God Is An Astronaut, což je irská kapela hrající instrumentální post-rock... Jejich skladby mají naprosto úžasný mrázpozádechběžící nádech...
Ukázky:
From Dust To The Beyond
Suicide By Star
All Is Violent, All Is Bright
Z ne zcela ortodoxně metalových (a nemetalových) interpretů mám rád Tool, Johnnyho Cashe a pak různé ambientní projekty (zas tak stoprocentně tím elektrem neopovrhuju).
Jediné co snesu je využití elektronických prvků u kapely God Is An Astronaut, což je irská kapela hrající instrumentální post-rock... Jejich skladby mají naprosto úžasný mrázpozádechběžící nádech...
Ukázky:
From Dust To The Beyond
Suicide By Star
Z ne zcela ortodoxně metalových (a nemetalových) interpretů mám rád Tool, Johnnyho Cashe a pak různé ambientní projekty (zas tak stoprocentně tím elektrem neopovrhuju).
- Night_Sun
- Kontaktovat uživatele:
Doma určitě poslechnu
V práci mi dýchají správci na záda ^^ Hmm když slyším tajemno a starověké kulty, vybaví se mi skupina Bathory. Vcelku zajímavé téma o starodávných Keltech. Zajímavou skupinou je Abney Park (dřív gothik styl, nyní steam punk) - mají hodně prvků v hudbě od různých kultur. Jinak když už mluvíme o šílenství tak nevynechám Mindless Self Indulgence. Z psychedelie a nostalgie The Plastic of The Universe či Saharu. Dá se poslouchat cokoliv. Jediné co mi moc nesedlo je vyloženě "to co je na diskotékách" - to se opravdu nedá poslouchat při ničem 
- Thorleif
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Tak Quorthonovy Bathory znám a miluju... A v jejich textech se to týká Vikingů... 
- Night_Sun
- Kontaktovat uživatele:
Chybicka se vloudila, snad jsem moc neukřivdil
Bathory je zatím můj nejmladší přírůstek do sbírky hudby, tak ještě musím pilovat historii 
- Thorleif
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Ale vůbec ne...
Jednu dobu jsem sám sebe prohlašoval za pohana...ale to už taky odvál čas. Mytologie a legendy starých evropských národů jsou už jen můj koníček...
Jednu dobu jsem sám sebe prohlašoval za pohana...ale to už taky odvál čas. Mytologie a legendy starých evropských národů jsou už jen můj koníček...
- Night_Sun
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná hudba i s motivujícím obrazovým materiálem. Jsem to konečně doma shlédnul. Přijde mi to až moc melancholické a armádu moc nemusím.Thorleif píše:Elektru ač elektrikář neholduju...
Jediné co snesu je využití elektronických prvků u kapely God Is An Astronaut, což je irská kapela hrající instrumentální post-rock... Jejich skladby mají naprosto úžasný mrázpozádechběžící nádech...![]()
Ukázky:
From Dust To The Beyond
Suicide By Star
- Thorleif
- Zelený pionýr
- Kontaktovat uživatele:
Já to video nikdy nebral jako propagaci armády... Spíš je to se svojí melancholií zamířený opačným směrem...
Ale to se u instrumentálních skladeb těžko pozná...
Ale to se u instrumentálních skladeb těžko pozná...