No jako, je fakt, že těch flašek je jen 23.. To jsem úplně zapomněl, stejně jako, že každá má své číslo (musel jsem jít očekovat jaké mám já )
Ale 50k? hmm... Jsem zvědavej... 20-25 bych ještě viděl reálně... Ale uvidíme, třeba to někdo fakt chce.
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Absinther píše:No jako, je fakt, že těch flašek je jen 23.. To jsem úplně zapomněl, stejně jako, že každá má své číslo (musel jsem jít očekovat jaké mám já )
Ale 50k? hmm... Jsem zvědavej... 20-25 bych ještě viděl reálně... Ale uvidíme, třeba to někdo fakt chce.
hmm... taky to vidím někde kolem 20 až 30kkč. ale jako experiment je to zajímavej, počkáme si tejden na výsledek.
Absinther píše:No jako, je fakt, že těch flašek je jen 23.. To jsem úplně zapomněl, stejně jako, že každá má své číslo (musel jsem jít očekovat jaké mám já )
Tuvy prodá za 50k, Habu dá svoji zdarma, a jsme na 25k za láhev
tak sila trhu rozhodne, nebudou nejake vyrocni srazy majitelu lahvi? Ze by jsme v tom V.I.P klibu sledovaly umrtnost konkurence a pocitaly ceny zustatkovych lahvi?
Já jen furt přemejšlím, k čemu by mi byla flaška, kterou nikdy neochutnám, protože za 50k bych ji pak fakt nevypil ani při nevím jaký zhýralý kalbě.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
To taky dělám, ale právě proto si neumím představit, že bych dal za jednu takovejhle (klidně i poloviční) ranec peněz.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Slovi píše:Já jen furt přemejšlím, k čemu by mi byla flaška, kterou nikdy neochutnám, protože za 50k bych ji pak fakt nevypil ani při nevím jaký zhýralý kalbě.
A to já zase jo.. Ne při kdejaké prasoidní kalbě... ale v pravý čas, na správném místě, se správným člověkem... Proto ty flašky existují
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
Jasne, na zacatku byly vsechny nakupy pouze kvuli spotrebe..... nedovedu si predstavit, ze bych to najednou vsechno rozprodal.... clovek si musi umet udelat radost