La Grenouille

Seznam pravých absintů, nové absinty na trhu, uživatelské hodnocení, vzorky a vše kolem.
Odpovědět
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: La Grenouille

Příspěvek od Martin »

Taky je v Grenouille skoro dvojnásobné množství bylin než v Antoine. Nemluvě o specialitách, které nenajdete v žádném jiném absintu. Unikátní mňamka ;)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Kolik? :twisted:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Tak jsem pro všechny fejsbůčkáře založil stránku La Grenouille kde v profilu najdete i celou přední etiketu ;)
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Viděl jsem, nadšen byl jsem, chválil jsem. Chválím i tady. Celá etiketa se vysloveně vydařila. Skloubila (pro mě) nádech moderního i starého a vznikla staronová žába. :-)
Martin píše:Láhev bude taková klasická vínová, hnědá, půllitrová.
Ještě, že jsem se koukl rychle dozadu, chtěl jsem se zrovna na lahev ptát. Nicméně, neodpustím si, neváže se půllitrová hnědá lahev spíše ke klasickému českému výčepnímu pivu než k vínu? :mrgreen:

A poslední věc, cenu jsi již stanovil?
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Cena bude 640,- Kč což je opět klasická ukázka naší mrzké cenové politiky. Kdyby mi to nebylo blbé, tak to s klidem prodáváme jako Brevansy, tedy kolem 880,- protože Grenouille je rozhodně lepší.
Slovi
Vymývač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Jako koncovému zákazníkovi se mi přístup "za málo peněz hodně muziky" víc než zamlouvá, nicméně z pohledu výrobce to je "za hodně muziky, málo peněz". Takže z hlediska tebe jako absintového fandy a fér obchodníka takový přístup chápu, z hlediska obecného obchodníka už tolik ne.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Proto se snažím o to, dostat co nejvíc našich produktů za hranice. Tam to dokáží mnohem víc ocenit. Tady je to špatné, každý chce to nejlevnější, nezajímá ho původ, historie, nic. Zákaznící přestávají být věrni značce a přechází na to, co je v dané době nejlevnější. Výrobci piva by mohli vyprávět.

Vy jste tu už spoustu věcí pochytili, víte jaká je s výrobou absintu práce, jak drahé jsou byliny a jak vysoké jsou daně. Mě se ale ještě občas stane, že mi nějaký hospodský řekne, že je Antoine moc drahý a že raději Metelku za 250,-
Slovi
Vymývač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Bohužel přeživší Český (a Slovenský) zlozvyk, že "levný chlast, dobrý chlast" a neschopnost ocenit (a pochopit) výhodu (a cenu) kvalitního alkoholu. U studentů bych to možná i pochopil, ale tento názor je až na výjimky zastoupen v průřezu celé společnosti. :-(

Bohužel si myslím, že ještě dlouhou dobu se situace/smýšlení nepřiblíží té na "západě", kde mívám pocit, že dobrý alkohol je obecně společností více oceňován. No na druhou stranu, dokud bude v Čechách reálný průměrný plat (baj vočko) 15K, tak většina lidí si stále raději dá tu špatnou vodku za 80,- než kvalitní za 800,-...
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

S cenou v budoucnu (u další šarže) budu ještě pracovat, protože jak Antoine tak Grenouille je na hranici (Antoine s vínovicí je dotovaný).
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Martin píše:Cena bude 640,- Kč což je opět klasická ukázka naší mrzké cenové politiky. Kdyby mi to nebylo blbé, tak to s klidem prodáváme jako Brevansy, tedy kolem 880,- protože Grenouille je rozhodně lepší.
Tak to je hodně lidová cena! :shock: Původně jsem chtěl La Grenouille jen do archivu, ale pokud je cena taková, tak bych to viděl na dva kousky. :geek: Bude na náladě, nebo se budou objednávky odehrávat pouze na absinthemafii?
- Moderní absinthe chutná moderně.
Odpovědět