Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kdy naposledy jste pili zelenou vílu?
La Veuve, Quantenspringer, Zaca, MB, Vivide, Sapphire, Nymph, Absenta Ar...., Perle d Absinthe, Sans Frontieres, Muhu 2, MB 3, Antoine 5, Meluzina, Habsinthe 5, Blanche Neige, Jade PF.....
- Tibro
- Rumcajs
- Oblíbený absinthe: Texas Nimes
- Kontaktovat uživatele:
Líbí se mi způsob, jak piješ.
Potřebuju jít s tebou pít.
- keltos
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tibro píše:Líbí se mi způsob, jak piješ.
- drahousek
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
- Kontaktovat uživatele:
no ne.... Ty máš nějaký nový tajný dítě?keltos píše:La Veuve, Quantenspringer, Zaca, MB, Vivide, Sapphire, Nymph, Absenta Ar...., Perle d Absinthe, Sans Frontieres, Muhu 2, MB 3, Antoine 5, Meluzina, Habsinthe 5, Blanche Neige, Jade PF.....
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Dítě navštívilo jiné dítě.drahousek píše:no ne.... Ty máš nějaký nový tajný dítě?keltos píše:La Veuve, Quantenspringer, Zaca, MB, Vivide, Sapphire, Nymph, Absenta Ar...., Perle d Absinthe, Sans Frontieres, Muhu 2, MB 3, Antoine 5, Meluzina, Habsinthe 5, Blanche Neige, Jade PF.....
- Moderní absinthe chutná moderně.
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Aktuálně se na FB objevilo info že ABSINTHE GUSTAVE - BARREL-AGED je v prodeji..Habu píše:Teď zrovna už ne. Šarže je vyprodaná, ale nešlo o limitku, takže předpokládám, že příští rok přijde další šarže.zzaraza píše:BTW, da se jeste nekde sehnat?Habu píše: Gustave (nový projekt z absinthes.com)
- VSemi
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Žufánek
- Kontaktovat uživatele:
Dnes je Mezinárodní den Absinthu....takže by se to mělo oslavit skleničkou 
- Orwin_cz
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Oslavil jsem to včera krásně, Mansinthe, Jade 1901 (02/2015) a "žába" plněná 26. 5. 2011, až mi málem slza ukápla 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Dopíjím poslední kapky z mého "rozpitého" 1l demižonu s vintage Bush esencí. Je to dnes třetí sklenka tohoto pokladu a nerozpuštěné zelené (a jiné) fragmenty plující po hladině v mé poslední sklence mi do jazyku silou sbíječky tepou zelené vintage aroma. Oči mi už dávno vypadly někam pod křeslo (ano, tento text píšu poslepu) a tak se snažím poeticky vychutnat absintovou esenci vyrobenou před více než sto lety. On to není ani moc tak pelyněk, co je v tomto... no, dejme tomu, absintu... zajímavé. Je to kompozice zakompresovaných bylin s anýzem a fenyklem v čele. Nevím, jestli to je fenchon, nebo dejme tomu možná i ten thujon, ale s "Bushem" člověk dosáhne nejblíže, resp. nejjasněji k těm "vedlejším efektům". Ať už po třech sklenkách (a nerozpuštěných kouscích esence
) zaměříte pohledem na cokoliv, máte dojem, že sledujete nějaké malířské dílo. Čas plyne rychleji - díval jsem se chvíli na vypínač od lampy a najednou půlhodina v prdeli. Připomnělo mi to popis během jízdy od Burroughse na heráku - 8 hodin čumíte na svou nohu a baví vás to. Není divu, že "bushova" esence je velice populární dojezdový "vedlejšák" mezi absintovýma zrůdama na setkáních ve Švýcarsku a Francii.
Nevím, co to je, ale otevření svého druhého demižonu si nechám... na potom.
Nevím, co to je, ale otevření svého druhého demižonu si nechám... na potom.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem to po mé první vypité sklenici. První (a jediný) absint v životě, po kterém jsem měl něco jako drogový stav. Ta věc píše neskutečně.