Gin

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
Picmoch
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Žufánek Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Re: Gin

Příspěvek od Picmoch »

Martin píše:BTW. Dva dny nazpět jsem na Náladě odchytl velkou rybu stojící za spoustou Bazošových inzerátů. Měl u nás celkem 16 registrací na různé jména a adresy. Musel jsem o tom napsat aktualitu o tom, jak dál s limitkama.
https://www.lepsinalada.cz/aktuality/ja ... i-edicemi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Správný krok !

Sent from my iPhone using Tapatalk
Acta non verba ...
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

La Fee Verte píše:Chvalim kazdy opatreni proti robotum, ale co kdyz nekdo stoji jen o limitovany lahve? Ten bude taky cekat, kdyz nakoupil jen treba 3x za rok?

Ja jsem treba sberatel, tvrdej nepiju (byt do hospod objednavame hodne, ale pres maneo), takze se ted dost mozna k dalsi lahvi uz nedostanu :cry

Celkove tyhle restrikce, nevim no, nestacilo by jen banovat stejny ip a objednavky placeny ze stejny karty/uctu?
Pokud někdo nakupuje pouze limitované láhve, jakože třeba 1x ročně OMFG, tak nám nemůže mít za zlé, že je jako web-only limitky nabídneme jako první stálým zákazníkům, co průběžně nakupují vše ostatní. V první vlně to budeme nabízet jako první stálým. Nedá se nic dělat. Ta aktuální situace je šílená. Na pozadí destilování procházím jak pako logy v eshopu, kontroluju duplicity a vracím platby. Jen včera jsem zpátky na karty vracel 24 plateb. Za každou vratku platíme GoPayi feečko. To vše dělám jen proto, abych obsloužil věrné a zlikvidoval spekulanty. Serou mě neskutečně!
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Jako zavzdušníte se tím neskutečně, ale palec nahoru za snahu to nějak řešit! :) Co kdyby jsme prostě dali pravidlo, že kdo chce limitku, musí si pro ni přijet? :D
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

To zas ne, nikoho tu nechceme :) To raději zaúkoluju dvě holky, ať to kontrolují kus po kusu. Fakt radost. Whisky do volného prodeje asi ani vůbec nepustím. Půjde to jen na ksicht a jméno. Asi.
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

Já myslím, že když se ti tam posledně nakempila parta alkoholiků, tak jsi měl vnitřně radost, i když jsi se tvářil kysele navenek. :D
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
drahousek
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: Jade, Žabák, La Semila
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drahousek »

Paráda :)
Děkujeme :)
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Je pravda, ze treba tech 5 objednavek + budu mit celkem problem tam dat pokud do toho nebudes pocitat limitky z ppslednich varek......
Takze misto uspory, rozdelim jednu, dve objednavky abych splnil limit a vydela kdo? Prepravni spolecnost :shock: :lol:

Mas Martine samozrejme svate pravo prodavat za tebou urcenych podminek, ale z tohohle zacina bejt celkem "komedie", ale verim ze se da vymyslet jeste spousta dalsich, dalsich a dalsich opatreni............ Uplne by mi stacilo, kdybys treba z pravidelnych zakazniku vybral losem, aspon bych nemusel sedet 1-3 dny u kompu s f5, prinejhorsim na bazosi zkusim sehnat seconhand holt no.....(kdyz to u tebe nevyjde)

Celkem by me zajimal skutecnej pomer zajemcu a spekulantu o lahve v celkovem mnozstvi, myslim si ze ta druha skupina roste rychleji, dan za uspech.
La Fee Verte

Příspěvek od La Fee Verte »

Losovani je podle me jeste vetsi blbost, protoze to nemuzes ovlivnit.

Ja teda objednavat lahve a platit jednou tolik za postu nebudu, to radsi prijdu o moznost mit limitku no. Je to dvojsecna zbran, stejne nikdy nebudou spokojeni vsichni, protoze vytvorit ucet, na nej udelat X objenavek jako vstupni investici muze udelat i ten pan P, kdyz na to prijde, ze.

Jestli to to stoji za to, sedet u toho a jet objednavku po objednavce a platbu po platbe, tak proc ne, ale prijde mi, ze to hranici s cimrmanovskym "poridli si hospodu, ale chodili mu tam lidi".
urbis
Aktivní pijan
Oblíbený absinthe: Zufanek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od urbis »

Vznikne z toho takový Klub přátel Žufánka, což ale nikdo nemůže mít Martinovi za zlé. Já taky dost často kupuju Martinovy flašky v Makru nebo vinotéce, protože tam stejně jezdím a ušetřím na poštovném. Na druhou stranu proč neudělat věrnostní program, který už ostatně na Náladě je a nenabalit na to možnost koupit limitky přednostně. Je to podobný princip jako věrnostní kartičky do různých obchodů, jako sbírání mílí za využívání kreditky apod. Já v tomto Martinovi rozumím a chápu ho. A klidně změním své nákupní chování :)
Ženské a chlast, to je moje.
La Fee Verte

Příspěvek od La Fee Verte »

Tak samozrejme, je to jeho vec, sice se to trochu bije s lahvi za 30k, ale proc ne.

Jen nechapu ten plac u omfg a strangeru, kde bylo dost casu a kdo chtel, ten proste koupil. Pokud se u toho nekomu nechce sedet, tak pak at si ale nestezuje na prekupniky, ti za to nemuzou.
Odpovědět