St. Antoine
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Na to jsem už moc líný
Ba ne, krutě nestíhám. Za celý říjen jsem jen 4 dny doma.
-
zzaraza
- Pokročilý absintista
- Kontaktovat uživatele:
Kurva! Další utrata:(
Koupil jsem před dvěma týdny 2 lahví MB...ted si budu meset i archivní... Zivot je hrůza: (
Koupil jsem před dvěma týdny 2 lahví MB...ted si budu meset i archivní... Zivot je hrůza: (
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím, že na náladě je už jen aktuální šarže St. Antoine se španělským anýzem, šarže G15. Kdo máte předchozí syrskou D15, tak můžete porovnat. Receptura i zdroj všech bylin je stejná, jen anýz je jiný. A jaký to hodilo rozdíl. No uvidíte.
Dále hlásím to, že ten poslední Mead Base bude mít zpoždění. Jako obvykle před koncem roku nesíháme plnit a já navíc příští týden odlítám na Absintiades a odsud na Bar Convent. Přiletím až 9.10., takže Mead Base bude až na listopad.
To jen abyste měli přehled.
Dále hlásím to, že ten poslední Mead Base bude mít zpoždění. Jako obvykle před koncem roku nesíháme plnit a já navíc příští týden odlítám na Absintiades a odsud na Bar Convent. Přiletím až 9.10., takže Mead Base bude až na listopad.
To jen abyste měli přehled.
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Martine, díky za info.
Je možné pustit láhvinku Mead base dříve nebo bude lepší počkat až na listopad?
Neplánuješ v listopadu vypustit ještě něco "nového" nebo žádné překvapení koncem roku nebude?
Je možné pustit láhvinku Mead base dříve nebo bude lepší počkat až na listopad?
Neplánuješ v listopadu vypustit ještě něco "nového" nebo žádné překvapení koncem roku nebude?
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Předně musím říct, že klasický St. antoine mě chvilku zase obcházel... Holt kupuji až když dopiju takže sem měl cca 3/4 roku skluz, ale musím říct že poslední zásilka mě velmi potěšila (je pravda, že jsem tu nejposlednější ještě neochutnal-ovšem o tom můj příspěvek není)
Prvně bych zmínil, že s Antoníčkem sem zažil dřevní doby okolo 2.šarže a pro mě jedné z nejlepších 3.šarže (která mi doma s hrůzou dochází) a je úžasný sledovat ten posun a Martinovu snahu (opět se nebavím i obsahu lahví), ale jeho celkový přítup - vývoj etiket, špuntů - zátek, nápadů na vlastní lahve atd. atd. atd
Je za tím spouta práce, schánění a v neposlední řadě i kapitálu... Ovšem Martine tvoje výrobky mají opravdu neuvěřitelnou kvalitu po všech stránkách (obsah i prezentace) vážně mě bavilo ztrávit chvíli studováním starších lahví, dřevěných, plastových zátek, korků a posledním šroubovacím uzávěrem... A ta poslední etiketa, už žádnej papír ale trvanlivá, propracovaná a až geniálně jednoduchá
)) Láhve jako takové už se tu párkrát diskutovali, to je velmi příjemný a sympatický tvar a všimly jste si hoši jak parádně drží v ruce
Je vidět že do toho dáváš opravdu všechno,,né že by jsme to nevěděli ale opakování neuškodí
Je fajn vidět že na tom neustále makáš, i když by jsi určitě už nemusel a i když néé každý drobný posun je hned vidět, či zaznamenán to kam jsi to za těch opravdu pár let posunul Martine, všechna čest.....

Prvně bych zmínil, že s Antoníčkem sem zažil dřevní doby okolo 2.šarže a pro mě jedné z nejlepších 3.šarže (která mi doma s hrůzou dochází) a je úžasný sledovat ten posun a Martinovu snahu (opět se nebavím i obsahu lahví), ale jeho celkový přítup - vývoj etiket, špuntů - zátek, nápadů na vlastní lahve atd. atd. atd
Je za tím spouta práce, schánění a v neposlední řadě i kapitálu... Ovšem Martine tvoje výrobky mají opravdu neuvěřitelnou kvalitu po všech stránkách (obsah i prezentace) vážně mě bavilo ztrávit chvíli studováním starších lahví, dřevěných, plastových zátek, korků a posledním šroubovacím uzávěrem... A ta poslední etiketa, už žádnej papír ale trvanlivá, propracovaná a až geniálně jednoduchá
Je vidět že do toho dáváš opravdu všechno,,né že by jsme to nevěděli ale opakování neuškodí
Je fajn vidět že na tom neustále makáš, i když by jsi určitě už nemusel a i když néé každý drobný posun je hned vidět, či zaznamenán to kam jsi to za těch opravdu pár let posunul Martine, všechna čest.....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Díky Wagi! Díky.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, dovolte mi aktuální info o Antoníčkovi.
Jak víte, letošní ročník jsem dopálil v červnu. Měla to být klasická zásoba na rok. Vypáleno bylo dokonce o 200 litrů navíc oproti ročníku 2014. Je konec roku a kromě cca 50 lahví je St. Antoine kompletě vyprodaný! Ještě nikdy se nestalo, že by se vyprodala celá roční zásoba a nebyla připravena nová. Jednoduše všechno to, co jsem v červnu dopálil a co bylo plánováno jako zásoba do června 2016, je téměř pryč a neexistuje ani litr nového.
Nový ročník začnu pálit hned v lednu ale i tak, St. Antoine bude mít výpadek, velký výpadek.
Omlouvám se všem, ale s tímto jsem prostě nepočítal. Roční zásoba padla za 7 měsíců!
Wow.
Jak víte, letošní ročník jsem dopálil v červnu. Měla to být klasická zásoba na rok. Vypáleno bylo dokonce o 200 litrů navíc oproti ročníku 2014. Je konec roku a kromě cca 50 lahví je St. Antoine kompletě vyprodaný! Ještě nikdy se nestalo, že by se vyprodala celá roční zásoba a nebyla připravena nová. Jednoduše všechno to, co jsem v červnu dopálil a co bylo plánováno jako zásoba do června 2016, je téměř pryč a neexistuje ani litr nového.
Nový ročník začnu pálit hned v lednu ale i tak, St. Antoine bude mít výpadek, velký výpadek.
Omlouvám se všem, ale s tímto jsem prostě nepočítal. Roční zásoba padla za 7 měsíců!
Wow.
- Rafael
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Na druhou stranu je to, ale velmi dobrá zpráva a zjištění, ne?Martin píše:Roční zásoba padla za 7 měsíců!
*
Když stále více lidí zjišťuje co je Absinthe, kupují si ho v té původní podobě a časem se snad i ten Czechsint zařadí do kategorie Tuzemáků, umělých konzumních apod.
A. Lincoln: Kdybych měl 8 hodin na pokácení stromu, 6 bych strávil broušením
sekyry.
sekyry.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Od konce listopadu, psal jsem o tom. Tuším. (asi možná jen na Facebooku)
St. Antoine bude v hnědé láhvi asi už nafurt. Tedy kdyby nějaký byl.
Do hnědé láhve se stihlo dostat těch posledních asi 100 litrů, co nám v prosinci zůstalo. Původně jsem chtěl hnědou mít od 2016, ale co už.
St. Antoine bude v hnědé láhvi asi už nafurt. Tedy kdyby nějaký byl.
Do hnědé láhve se stihlo dostat těch posledních asi 100 litrů, co nám v prosinci zůstalo. Původně jsem chtěl hnědou mít od 2016, ale co už.