V Rusku je jinak absinthe velice populární, ale v drtivé většině znají jen barvítka a nebo maceráty (v lepším případě). Antoine se tam vozí zatím jako taková rarita. V porovnání s vývozem chemických absintů do RU tvoří Antoníček sotva promile objemu!
St. Antoine 3. šarže
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine 3. šarže
Vyprodání se obávám právě až po nájezdu přátel z Ruska. Takže minimálně do konce února ještě bude. Pro jistotu ale už snad příští týden začnu pálit čtvrtou 
V Rusku je jinak absinthe velice populární, ale v drtivé většině znají jen barvítka a nebo maceráty (v lepším případě). Antoine se tam vozí zatím jako taková rarita. V porovnání s vývozem chemických absintů do RU tvoří Antoníček sotva promile objemu!
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Jen abyste byli v obraze, právě jsem vypálil prvních 120 litrů Antoníčka Čtvrtého! Největší změna oproti Třetímu je v barvící části, jednu bylinku jsem přesunul z barvící do destilační části. Výsledkem je o stupeň nižší barevný odstín, Antoníček teď vypadá naprosto přesně, jako když mi přišel čerstvý Walton Waters 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
pekna farba, a samozrejme gratulujem, teraz sa uz tesim ako si vychutnam 3. v teple domova:)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
-
Nihilium
Mon dieux!!! No už se těšim! Snad ještě stihnu objednat nějakou tu lahvinku Antoineho III. Ještě trochu mám
ale zásoba se stenčuje a portmonka bohužel taky zrovna netloustne 
-
electricmud
Tak na další šarži jsem zvědavý teď jsem se konečně dostal k otevření první lahve třetí šarže a musim smeknout rozdíl oproti dvojce je neskutečný.Rozhodl jsem se jednu lahev třetí šarže zaarchivovat a otevřít ji se synem, který se mi letos v červenci narodil, až mu bude osmnáct tak mi držte palce a recenzi čekejte na počátku srpna roku 2027. 
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Takže ta moje milovaná trojka nevydrží ani do konce roku. Během tohoto týdne přišlo tolik objednávek, že nám skladem zůstalo asi 20 lahví 
Vyprodat celou šarži během jednoho měsíce mě ani ve snu nenapadlo.
Budu muset šáhnout do odložených kartonů pro Rusko a těm na poslední chvíli stočit čtvrtou šarži, kterou jsem plánoval prodávat v březnu.
Pokud vám tedy někomu během prosince a ledna přijde St. Antoine se zadní etiketou v azbuce, tak se prosím nedivte. Není to žádný fake nebo kopie, ale ruské zásoby
Vyprodat celou šarži během jednoho měsíce mě ani ve snu nenapadlo.
Budu muset šáhnout do odložených kartonů pro Rusko a těm na poslední chvíli stočit čtvrtou šarži, kterou jsem plánoval prodávat v březnu.
Pokud vám tedy někomu během prosince a ledna přijde St. Antoine se zadní etiketou v azbuce, tak se prosím nedivte. Není to žádný fake nebo kopie, ale ruské zásoby
- dEffect
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
- Kontaktovat uživatele:
Wau ! Gratulujem Martin. Krasne sa ti to rozbieha
, ale tretia sarza nam vsetkym bude chybat, lebo je to ta prelomova, ktora sa snazi zmenit absinthe-ove ponimanie v tomto regione.
**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
St. Antoine s azbukou je imho sběratelský kousek. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Cítím potřebu vás o všem informovat a tak vězte, že zatím bezejmený prototyp nového absintu byl před chvílí stočen z barvících bylin!
Použil jsem destilát z medoviny (ten, který je i v kontušovce), do něj naložil byliny, opět zdestiloval (celníci mají z destilace už jednou zdaněného a evidovaného destilátu opravdu radost) a před chvílí dobarvil
Byliny jsou od Kirka z absintheherbs.com a trochu domácího a.a. od Tibra. Myslím že se máte na co těšit, ta nová báze tomu dala naprosto nový rozměr.
Použil jsem destilát z medoviny (ten, který je i v kontušovce), do něj naložil byliny, opět zdestiloval (celníci mají z destilace už jednou zdaněného a evidovaného destilátu opravdu radost) a před chvílí dobarvil