Jinak, zní to vcelku dobře těch bylynek atd, ale jak to případně pít - čistý, nebo s tonikem?
Gin
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gin
Dotaz - měl by jste někdo na prodej vzoreček opiček ?
Jinak, zní to vcelku dobře těch bylynek atd, ale jak to případně pít - čistý, nebo s tonikem?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Monkey piju čistý, škoda to ředit tonikem! On je díky tomu obrovskému množství bylin nádherně komplexní a samotný jalovec není tak moc v popředí.
- goxx
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: ten pravý :-)
- Kontaktovat uživatele:
Martin píše:Dnes dorazilo posledních 6 lahví Monkey 47 ginu, které byly u dodavatele. Další budou až v příštím roce. Kdo tedy uvažoval nad vůbec nejlepším ginem (minimálně v Evropě), tak neváhejte. Přišly mi i tři láhve limitované Distiller's Cut (láhev za 49€), ale ty jsou už rezervované.
Tak jsem si ho dnes přivezl z Boršic. Přesto, že mám dnes službu, jsem jej ochutnal. Je fakt vynikající, je velmi jemný a také pěkně voní. Bílé kořalky - mimo slivovice - nemusím od svých sedmnácti let, kdy jsem se právě z ginu ... . Je fakt, že tehdejší gin nebyl dnešní Monkey
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
U Markuse se opět objevil Monkey 47 Distillers Cut, tentokrát za pekelných 59,95€! Škoda, že se mi jich posledně (za cenu 49€) nepodařilo nakoupit víc. Dnes má ta moje předchozí 2010 hodnotu skoro 100€!
- Tuvy
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Pernod Fils
- Kontaktovat uživatele:
Budeš nějaké brát?Martin píše:U Markuse se opět objevil Monkey 47 Distillers Cut, tentokrát za pekelných 59,95€! Škoda, že se mi jich posledně (za cenu 49€) nepodařilo nakoupit víc. Dnes má ta moje předchozí 2010 hodnotu skoro 100€!
- IN VINO VERITAS -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- OMNI ANIMA POST COITUM TRISTE EST -
- PATER INCERTUM EST -
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/koktejl/304549-v- ... -ginu.html
Btw - Jak to vidis ty, Martine, s vyrobu ginu ?
Btw - Jak to vidis ty, Martine, s vyrobu ginu ?
Omnia mea mecum porto.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Tak přátelé, už to teče! Po 4 hodinách destilace mám prvních 40 litrů našeho ginu a další cca 4,5 hodiny destilovat ještě budu. Mám to na úplně nejmenší oheň jakého je kolona schopna protože musím zachytit velice křehké aromata z velice bohatého botanicals listu.
Složení tvoří 16 plodů, bylin a koření. Vedle nejdůležitějších (jalovec, koriandr) jsou to vychytávky v podobě grains of paradise, cubeby, pomerančové kůry, květu lípy a dalších.
K dispozici bude jen ten jeden kotel (cca 100 litrů) protože musíme začít pálit letní ovoce a na moje bylinné úchylárny se dostanu až jako poslední.
Složení tvoří 16 plodů, bylin a koření. Vedle nejdůležitějších (jalovec, koriandr) jsou to vychytávky v podobě grains of paradise, cubeby, pomerančové kůry, květu lípy a dalších.
K dispozici bude jen ten jeden kotel (cca 100 litrů) protože musíme začít pálit letní ovoce a na moje bylinné úchylárny se dostanu až jako poslední.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
jj presne kolik to bude stat, zase zalezi jaky to bude gin
jestli se bude rovnat tem za 800kc nebo spise tem kolem 400kc. Kazdopadne me zajima co na to bude rikat pan Tonic.