Hudba k Absintu
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hudba k Absinthu
Furt se nemuzu rozhodnout, jestli je to uplne strasny nebo super 
Omnia mea mecum porto.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Ježiš to je šílený!
Mimochodem Katzenjammer je německy kocovina a také se tak jmenovala ženská představitelka ve výborném britském sitcomu Black Books.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Dospěl jsem k názoru že je to bomba. Takový kankánek si dáme příště v absinterii.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
A vo tem to jewilkinsl píše:Taky si při poslechu Katzenjammer připadáte jako na kolotoči?
A ak si trochu pokukate youtube, tak tie holky to vedia pekne rozbalit hocikde a hrat vedia teiz na skoro vsetko
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem poslechnul celé album a musím říct, že jsou opravdu dobré.
Koncert musí být super. Má to atmosféru.
Koncert musí být super. Má to atmosféru.
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
naprostej souhlas, na chvíli je to super, ale celý cd bych asi nedalDworzaaa píše:Furt se nemuzu rozhodnout, jestli je to uplne strasny nebo super
ještě jedna věc - před nedávnem tady někde někdo vychvaloval gregoriánský chorály, mohl bych poprosit o nějakej tip, kde by se to dalo stáhnout? něco málo jsem našel, ale nebylo toho moc... dík
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
To jsem byl prosím já. Co jsi našel? Vesměs věci kolem souboru Gregorian, ne? Internet je tím zaplácaný...
...nemluvě o tom, že je tam toho obecně velmi málo.
Na téhle stránce najdeš nějaké minimálně dva odkazy přímo ke gregoriánskému chorálu, zbytek jsou pozdější, ale kvalitní vývojové stádia... kromě jedněch Němců samá dobrá vokální hudba.
Pak existuje O Lux Beatissima: A Treasury of Gregorian Chant CD, ale na to jsem sehnal pouze samé mrtvé odkazy. Něco zrovna stahuju, ale nejsem si jist, jestli to bude skutečně ono.
Při dalším hledání lze pokračovat skrz The Gregorian Chant Home Page nebo Gregorian Schola kde se dá skrz sekci Page of Chant Links dobrat k dalším jménům nahrávek. Je to bohužel hodně o hledání...
edit: + ještě jsem si dohledal kde, že jsme se o chorálu bavili a Markvart tam zmínil, což už jsem ani nějak nezaregistroval že reagoval, Schola Gregoriana Pragensis, takže když od nich něco najdeš určitě také...
edit2: + ještě tady se dá něco najít.
...nemluvě o tom, že je tam toho obecně velmi málo.
Na téhle stránce najdeš nějaké minimálně dva odkazy přímo ke gregoriánskému chorálu, zbytek jsou pozdější, ale kvalitní vývojové stádia... kromě jedněch Němců samá dobrá vokální hudba.
Pak existuje O Lux Beatissima: A Treasury of Gregorian Chant CD, ale na to jsem sehnal pouze samé mrtvé odkazy. Něco zrovna stahuju, ale nejsem si jist, jestli to bude skutečně ono.
Při dalším hledání lze pokračovat skrz The Gregorian Chant Home Page nebo Gregorian Schola kde se dá skrz sekci Page of Chant Links dobrat k dalším jménům nahrávek. Je to bohužel hodně o hledání...
edit: + ještě jsem si dohledal kde, že jsme se o chorálu bavili a Markvart tam zmínil, což už jsem ani nějak nezaregistroval že reagoval, Schola Gregoriana Pragensis, takže když od nich něco najdeš určitě také...
edit2: + ještě tady se dá něco najít.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
- Dan
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: Mansinthe
- Kontaktovat uživatele:
Jo, měl jsem pocit, žes to zmiňoval ty, ale nemohl jsem tu zmínku nikde najít... Každopádně díky moc za odkazy, nějak se tím prokoušu.
Já jsem jen našel na uloz.to složku "gregoriánský chorál", takže žádnej bližší popis ti k tomu nedam...
Já jsem jen našel na uloz.to složku "gregoriánský chorál", takže žádnej bližší popis ti k tomu nedam...
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Vidíš, uložto mě nenapadlo. Tam by mohlo něco být, i je! "Vozes da Tranquilidade (Canto Gregoriano)"
edit: hmmm, sice ano, ale zaheslované
edit: hmmm, sice ano, ale zaheslované
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Zkus Choeur gregorien de Paris. Tohle by tě taky mohlo zaujmout. Ale odkazy si budeš muset najít sám.