St. Antoine
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Re: St. Antoine
Víceméně každý den degustuju Antoine a snažím se zachytit každou změnu v jeho profilu. Zajímavé je, jak po těch 14 dnech od vypálení pomalinku získává zlatavé tóny. Hodím sem pár fotek a na youtube dnešní video.
Dnešní video je online!
edit: dnes jsem taky počítal celkové náklady na výrobu absintu a budu muset bohužel o něco zdražit. Nemůžeme si dál dovolit víceméně kopírovat ceny konkurence jen proto, abychom nebyli o moc dražší. Když jsem včera v Tescu (nebo na netu) viděl, za kolik se prodávají sračkoidní barvičky, tak se mi protočily panenky.
Zvláště výroba třetí šarže (a všech dalších, které budou tím samým stylem) byla nákladná a prodávat to na hranici rentability to dál nejde. Zdražení nebude drastické, pohybovat se bude asi o 10% a původní cenu zachováme minimálně do konce září. I tak ten Antoníček bude stát v přepočtu asi 19 ojro, což je na destilovaný absint směšné.
Díky za pochopení všem.
Dnešní video je online!
edit: dnes jsem taky počítal celkové náklady na výrobu absintu a budu muset bohužel o něco zdražit. Nemůžeme si dál dovolit víceméně kopírovat ceny konkurence jen proto, abychom nebyli o moc dražší. Když jsem včera v Tescu (nebo na netu) viděl, za kolik se prodávají sračkoidní barvičky, tak se mi protočily panenky.
Zvláště výroba třetí šarže (a všech dalších, které budou tím samým stylem) byla nákladná a prodávat to na hranici rentability to dál nejde. Zdražení nebude drastické, pohybovat se bude asi o 10% a původní cenu zachováme minimálně do konce září. I tak ten Antoníček bude stát v přepočtu asi 19 ojro, což je na destilovaný absint směšné.
Díky za pochopení všem.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
B.r.T
Martine? Uz delsi dobu me laka se zeptat. Bavi te to?
Mam znameho a ten asi 10 let chtel delat v cykloservisu a kdyz se mu sen splnil, asi za pul roku mu to neuveritelne zhnusilo opravu kol a kola obecne, tak me napadlo, jestli uz te to treba taky nesere 
(prominte za diakritiku, jsem na Macovy)
(prominte za diakritiku, jsem na Macovy)
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Baví mě to neskutečným způsobem! Zrovna teď ti odpovídám z expedice a po mé pravé ruce je láhev vychlazeného Medového. V kolika zaměstnáních je povolen a vřele doporučován alkohol na pracovišti? 
Výroba absintu mě chytla jak dlouho nic. Proto se připravte na další várku specialit!
Výroba absintu mě chytla jak dlouho nic. Proto se připravte na další várku specialit!
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Martine to video je úžasný, je vidět, že Tě to baví
Ohledně zdražení... Sám jsem se divil, že ST. Antoine je tak laciná oproti macerátům. Za kvalitní absinth jsem ochoten utratit poměrně dost a Tvé výrobky jsou velice kvalitní (např. medovina je jedním slovem prostě úžasná), takže až bude třetí šarže v prodeji, tak se fakt nad korunou rozmejšlet nebudu
Ohledně zdražení... Sám jsem se divil, že ST. Antoine je tak laciná oproti macerátům. Za kvalitní absinth jsem ochoten utratit poměrně dost a Tvé výrobky jsou velice kvalitní (např. medovina je jedním slovem prostě úžasná), takže až bude třetí šarže v prodeji, tak se fakt nad korunou rozmejšlet nebudu
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
- Repry
- Mistr archivář
- Oblíbený absinthe: Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Nádherné video, louche je skutečně skvost a ta úžasná zelená barvička je tak oku lahodící.
K tomu zdražování - žádné zvýšení ceny není pro zákazníka příjemné, ale pokud je založeno na racionalitě prodávajícího jako v tomto případě, nemůže proti tomu nikdo nic namítat. Zvláště, když jde řádově o pár korun. Nehledě na stále fantastickou cenu v porovnání se zahraniční kvalitativně stejnou konkurencí. To je na tom St. Antoine ještě luxusně.
Ale Martine, těma videama začínáš pěkně dráždit. Dobře víš, že do prodeje ještě zbývá hodně dlouhá doba. Kdo to má takovou dobu vydržet
Teď vážně, třetí šarže vypadá téměř nadpozemsky, doufám, že i chuť bude stejně lahodná jako vizuální dojem.
K tomu zdražování - žádné zvýšení ceny není pro zákazníka příjemné, ale pokud je založeno na racionalitě prodávajícího jako v tomto případě, nemůže proti tomu nikdo nic namítat. Zvláště, když jde řádově o pár korun. Nehledě na stále fantastickou cenu v porovnání se zahraniční kvalitativně stejnou konkurencí. To je na tom St. Antoine ještě luxusně.
Ale Martine, těma videama začínáš pěkně dráždit. Dobře víš, že do prodeje ještě zbývá hodně dlouhá doba. Kdo to má takovou dobu vydržet
Teď vážně, třetí šarže vypadá téměř nadpozemsky, doufám, že i chuť bude stejně lahodná jako vizuální dojem.
MANOWAR - Kings of Metal ; http://www.manowar.com/
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mám prostě absintový den (už mám i trochu v trumpetě, ale to k tomu patří) a tak jsem si otevřel láhev aktuálně prodávané druhé šarže a natočil video, aby byl vidět rozdíl.
V první řadě, druhá šarže je teď po 10 měsících od výroby jednoduše parádní! Její aroma je lepší, než moje mladá třetí šarže (pochopitelně), až mě to opravdu překvapilo! Po nalití do sklenice jsem si řekl - sakra to je buket! Čas se na tom podepisuje nádherně.
Louche je jak všichni víme slabší, taky proto jsem ho v třetí šarži opravoval. Ale na chuti a vůni je to lahoda. Z druhé šarže si rozhodně oddělám aspoň 10 kartonů do archívu, protože St. Antoine se poměrně zásadně posunul a už nebude jako teď. Už se vidím jak ten archív na klukově svatbě otevřu a ožeru se jak Dán
Souhrn mých videí Svatého Antoníčka na youtube:
Druhá šarže
Třetí šarže v den dokončení
Třetí šarže 14 dní po výrobě
V první řadě, druhá šarže je teď po 10 měsících od výroby jednoduše parádní! Její aroma je lepší, než moje mladá třetí šarže (pochopitelně), až mě to opravdu překvapilo! Po nalití do sklenice jsem si řekl - sakra to je buket! Čas se na tom podepisuje nádherně.
Louche je jak všichni víme slabší, taky proto jsem ho v třetí šarži opravoval. Ale na chuti a vůni je to lahoda. Z druhé šarže si rozhodně oddělám aspoň 10 kartonů do archívu, protože St. Antoine se poměrně zásadně posunul a už nebude jako teď. Už se vidím jak ten archív na klukově svatbě otevřu a ožeru se jak Dán
Souhrn mých videí Svatého Antoníčka na youtube:
Druhá šarže
Třetí šarže v den dokončení
Třetí šarže 14 dní po výrobě
- Repry
- Mistr archivář
- Kontaktovat uživatele:
Dvě lahvinky druhé šarže mám také založené hluboko v archivu a rád bych je tam pár let udržel 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Video je super! Naštěstí jsem trpělivý, takže s čekáním nebudu mít problém... zítra si jdu do zásoby někam koupit alespoň dvě láhve St. Antoine, jelikož jsme se ze dne na den s milou rozhodli, že pojedeme na týden na chatu do bohem zapomenutého kraje mimo civilizaci... tak abychom měli co pít. 
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Repry
- Mistr archivář
- Kontaktovat uživatele:
Opravdu je Martine to video na Youtube druhá šarže? Moc se mi to nezdá, i ta barva je nějak moc světle zelená.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Druhá šarže, zcela 100%! Absinthe z té šarže ale ve skutečnosti není už vůbec zelený, ale hnědý! Dělá to asi světlo, vyvážení barev na foťáku nebo nevím. Zítra to zkusím natočit znovu.
Je ale pravda, že ta láhev je z posledního plnění absintu, který se ještě jednou filtroval. Filtrace ho poměrně pročistila a zesvětlila! Ty láhve z posledního plnění se prodávají od minulého týdne a když je postavíš vedle láhve, která se filtrovala třeba v prosinci, tak to asi poznáš.
Holt absinthe je živý produkt a pořád se mění.
Je ale pravda, že ta láhev je z posledního plnění absintu, který se ještě jednou filtroval. Filtrace ho poměrně pročistila a zesvětlila! Ty láhve z posledního plnění se prodávají od minulého týdne a když je postavíš vedle láhve, která se filtrovala třeba v prosinci, tak to asi poznáš.
Holt absinthe je živý produkt a pořád se mění.