Vdaka, znie to dobre, ale predsa len pre flasky a ine sklo si pridem osobne, takze na stretkuMartin píše:Jen malá komerční vsuvka pro naše mafiány ze Slovenska. Založil jsem účet ve Slovenské bance takže můžete poslat peníze utracené na Lepší náladě bez zbytečných poplatků za zahraniční platbu! Enjoy!
Nové zboží!
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové zboží!
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
rodice pritelkyne budou slavit narozky, tak sem uz pokukoval na nalade cobych jim tam koupil, takze sem novinky zaregistroval
parada 
Omnia mea mecum porto.
- Wagi
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
- Kontaktovat uživatele:
Martine chtěl bych se zeptat, jelikož jsem koukal že na lepšínáladě se nám malinko pročistila nabýdka lahvý - tak pokud to není tajný....
Jaké absinty hodláš do budoucna prodávat?
Bude ještě k dostání Butterfly a Duplais?
a kolik máš ještě tech Jade absintů?
Díky W
Jaké absinty hodláš do budoucna prodávat?
Bude ještě k dostání Butterfly a Duplais?
a kolik máš ještě tech Jade absintů?
Díky W
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Butterfly ano, Duplais asi ne a od Jade mám asi 4 láhve od VS a PF. Z cizích absintů se na náladě v nejbližší době nic neobjeví. Budu se maximálně snažit o to, abych tam dostal Mead Base a Grenouille. Ti dva mi osobně chutnají víc, než Brevans apod.
Pernot má debilní způsob distribuce a cen. Aby mi prodali zboží bez spotřební daně (pro mě nutnost), tak bych musel objednat aspoň paletu
Z poslední várky zboží mám skladem ještě špičkovní švýcarský bitter Gran Classico (nebo wikipedia). Jen jsem ho hodl zatím nestačil narvat do obchodu
edit: Gran Classico je na náladě.
Jo a Habu, mám tu volnou poslední láhev Berthe de Joux (plus jednu rezervaci pro jednoho mafiána).
Pernot má debilní způsob distribuce a cen. Aby mi prodali zboží bez spotřební daně (pro mě nutnost), tak bych musel objednat aspoň paletu
Z poslední várky zboží mám skladem ještě špičkovní švýcarský bitter Gran Classico (nebo wikipedia). Jen jsem ho hodl zatím nestačil narvat do obchodu
edit: Gran Classico je na náladě.
Jo a Habu, mám tu volnou poslední láhev Berthe de Joux (plus jednu rezervaci pro jednoho mafiána).
-
DarkenCZ
Kolik je paleta lahví?Martin píše:Pernot má debilní způsob distribuce a cen. Aby mi prodali zboží bez spotřební daně (pro mě nutnost), tak bych musel objednat aspoň paletu
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Tuším že 70 kartonů po šesti. Ne že bych nevěřil že to zvládneš vypít, ale peněz v tom uložených by bylo opravdu hodně 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Ta plus jedna rezervace se nevztahuje na zmiňovanou volnou poslední láhev, že ne?Martin píše: Jo a Habu, mám tu volnou poslední láhev Berthe de Joux (plus jednu rezervaci pro jednoho mafiána).
- Moderní absinthe chutná moderně.
-
Husqvik
Ta rezervovaná by měla být pro měHabu píše:Ta plus jedna rezervace se nevztahuje na zmiňovanou volnou poslední láhev, že ne?Martin píše: Jo a Habu, mám tu volnou poslední láhev Berthe de Joux (plus jednu rezervaci pro jednoho mafiána).Jak je to s cenou? Nějak jsem krom 1500,- Kč nikde nezaznamenal aktualizaci.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, Husqvik to byl! Takže on plus jedna volná láhev
Cena byla tuším 1550, nějak kolem 60€ mě to stálo i s poštou.
Na sherry odborník nejsem, bohužel
Na sherry odborník nejsem, bohužel