Nové zboží!

Vše, co by mohlo zajímat abstinenty či absintové labužníky
Odpovědět
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové zboží!

Příspěvek od Dwarf »

Martin píše:Jen malá komerční vsuvka pro naše mafiány ze Slovenska. Založil jsem účet ve Slovenské bance takže můžete poslat peníze utracené na Lepší náladě bez zbytečných poplatků za zahraniční platbu! Enjoy!
Vdaka, znie to dobre, ale predsa len pre flasky a ine sklo si pridem osobne, takze na stretku ;)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

rodice pritelkyne budou slavit narozky, tak sem uz pokukoval na nalade cobych jim tam koupil, takze sem novinky zaregistroval :) parada :)
Omnia mea mecum porto.
Wagi
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Duplais, Jade PF 1901
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wagi »

Martine chtěl bych se zeptat, jelikož jsem koukal že na lepšínáladě se nám malinko pročistila nabýdka lahvý - tak pokud to není tajný....

Jaké absinty hodláš do budoucna prodávat?
Bude ještě k dostání Butterfly a Duplais?
a kolik máš ještě tech Jade absintů?

Díky W :)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

A jak je to s Berthe de Joux? :twisted: Bude? Nebude? Je?
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Butterfly ano, Duplais asi ne a od Jade mám asi 4 láhve od VS a PF. Z cizích absintů se na náladě v nejbližší době nic neobjeví. Budu se maximálně snažit o to, abych tam dostal Mead Base a Grenouille. Ti dva mi osobně chutnají víc, než Brevans apod.

Pernot má debilní způsob distribuce a cen. Aby mi prodali zboží bez spotřební daně (pro mě nutnost), tak bych musel objednat aspoň paletu :(

Z poslední várky zboží mám skladem ještě špičkovní švýcarský bitter Gran Classico (nebo wikipedia). Jen jsem ho hodl zatím nestačil narvat do obchodu :(

edit: Gran Classico je na náladě.

Jo a Habu, mám tu volnou poslední láhev Berthe de Joux (plus jednu rezervaci pro jednoho mafiána).
DarkenCZ

Příspěvek od DarkenCZ »

Martin píše:Pernot má debilní způsob distribuce a cen. Aby mi prodali zboží bez spotřební daně (pro mě nutnost), tak bych musel objednat aspoň paletu :(
Kolik je paleta lahví?
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Tuším že 70 kartonů po šesti. Ne že bych nevěřil že to zvládneš vypít, ale peněz v tom uložených by bylo opravdu hodně ;)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Martin píše: Jo a Habu, mám tu volnou poslední láhev Berthe de Joux (plus jednu rezervaci pro jednoho mafiána).
Ta plus jedna rezervace se nevztahuje na zmiňovanou volnou poslední láhev, že ne? :twisted: Jak je to s cenou? Nějak jsem krom 1500,- Kč nikde nezaznamenal aktualizaci. :roll:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Husqvik

Příspěvek od Husqvik »

Habu píše:
Martin píše: Jo a Habu, mám tu volnou poslední láhev Berthe de Joux (plus jednu rezervaci pro jednoho mafiána).
Ta plus jedna rezervace se nevztahuje na zmiňovanou volnou poslední láhev, že ne? :twisted: Jak je to s cenou? Nějak jsem krom 1500,- Kč nikde nezaznamenal aktualizaci. :roll:
Ta rezervovaná by měla být pro mě ;-). Do Česka se vrátím 26.11., vyzvednu si ji někdy po tomto datu spolu s pár dalšími věcmi. Což mi připomíná, že bych potřeboval konzultaci na téma Sherry. Mohu tě, Martine, považovat za autoritu i přes tento nápoj, nebo mě odkážeš na jiné lidi/zdroje?
Martin
° Capo di tutti capi °
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Jasně, Husqvik to byl! Takže on plus jedna volná láhev ;) Cena byla tuším 1550, nějak kolem 60€ mě to stálo i s poštou.

Na sherry odborník nejsem, bohužel :(
Odpovědět