Naprostá katastrofa, ono taky co čekat v absinthe time, že? Cíleně mířená zpráva na blbečky, kteří si hoví v bulváru. Proto to taky napáchá velké škody. Tato skupina lidí si většinou informace příliš neověřuje, nejde do hloubky.Jen je to utvrdí v tom, že absinthe je Hill's, PuZS nebo bůhví co tam ještě pili, účinkuje jako tráva, není velký rozdíl mezi ohnivým a vodním rituálem, je příšerně hořký atd. atd.
tyýýývole(hoši sorry ale)co to je doprdelekurva za debilní zprávičku ????...už někde uprostřed jsem se málem zblil z těch xichtů a jak tam začal ten frajer potit ty svoje moudra,tak se mi otevřela kudla v kapse ...............Ale co jsem vlastně čekal od bulváru se Zagorovou v čele-žejo
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
No tak sem to shlídnul. Podle mě je to katastrofa. Takže za prvý z toho co říkali vyplývá, že absinthe vlastně vůbec nepili. Pokud jste se dívali tak jste mohli vidět parádní lahvinku skvělé kapaliny do ostřikovačů, palírny u zeleného stromu. z jejich řečí sem pochopil že to pili bez vody jen jako panáky to je tak na popálení sliznic. A to jak to tam všude zapalovali to je prostě jen o efektivitě. Ale nejvíc mě dostalo jak ten barman říkal že když se kape voda přes cukr do absinthu tak to reaguje s anýzovýma silicemi a způsobuje zakalení. No přeci jenom reakce je když se mění oxidační čísla a ne když dochází k rozpouštění. to je jak kdyby řekl že voda reaguje s cukrem a vzniká sladká voda. Ale to se ještě dá přejít spíš mi šlo o to, že to vyznělo jako kdyby říkal, že silice reagují s cukrem a vodou. No a na závěr pročpak myslíte že nám neukázal ten zákal?? No samozřejmě proto, protože ty umělý barviva v té sklenici se denaturovaným vyčištěným lihem neviděl žádný byliny ani za oknem.
Písnička pro lepší náladu: http://www.youtube.com/watch?v=qs_uIjZm4XQ
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
V únorovém (nebo březnovém) čísle Slovenského magazínu Brejk bude větší článek o českých absintech plus testy. Mohl bych vás chlapci slovenští poprosit o koupi tohoto čísla do mého archivu? Jen nevím jestli to bude teď v únoru a nebo březnu.
No viac mam v oblube paltok tohto typu - Goldman, ale jasne kupim par cisel takze nieje problem a na setkani mozme citat, no a pripadne ti dalsi aj pozerat krasy prirody
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
je docela pěkné počtení o alkoholických nápojích, v češtině. V textu o absinthe jsou občas nepřesnosti, ale na to, z jakých zdrojů čerpali (absint.cz ) to není zase tak špatné....