Kde všude se dá popít zelená víla?
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde všude se dá popít zelená víla?
Super! Doufam, ze pribudou dalsi mnamky! Za kolik ho maji?
- vaseks0001
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Kontaktovat uživatele:
Tak určitě přibudou, ale nebude to hned. Abych ti pravdu řekl tak si nejsem vůbec jistý
Nějak si to nepamatuji, ale myslím, že kolem 90Kč.
- maaca
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Modrá Myš v Ostravě je hodně příjemnej podnik
St. Antoine za 120. Donesli ho v docela hezkej skleničce s "karáfkou" s ledovou vodou - při troše snahy se z toho dá lejt voda skoro po kapkách. Fontánky snad brzo budou.
Pozor: Kolegové si dali nápoj Modrá Myš aniž by tušili o co jde. Je to La Fee zalitá horkou!!! vodou s cukrem a rozpuštěnou tou želatinovou myší.
Barman nám tvrdil, že tak do čtrnácti dní budou mít ještě jeden Absinthe od Martina, dva La Fee XS a snad ještě něco. Prej máme sledovat jejich FB.
St. Antoine za 120. Donesli ho v docela hezkej skleničce s "karáfkou" s ledovou vodou - při troše snahy se z toho dá lejt voda skoro po kapkách. Fontánky snad brzo budou.
Pozor: Kolegové si dali nápoj Modrá Myš aniž by tušili o co jde. Je to La Fee zalitá horkou!!! vodou s cukrem a rozpuštěnou tou želatinovou myší.
Barman nám tvrdil, že tak do čtrnácti dní budou mít ještě jeden Absinthe od Martina, dva La Fee XS a snad ještě něco. Prej máme sledovat jejich FB.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Horky "Absinthe"? Co na to kolegove rikali?
- maaca
- Aktivní pijan
- Oblíbený absinthe: La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
Mno, netvářili se, že by jim to bůhvíjak chutnalo. Navíc čekali všechno možný, jen ne tohle.
- vaseks0001
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Kontaktovat uživatele:
Tak nápoj Modrá myš jsem při první návštěvě dostal na ochutnáni. Musím říct, že mi to chutnalo. Ale dal bych tam pravý Absinthe třeba st.Antoine.
Věřím tomu že kluci do nabídky zařadí další absinthe.
Věřím tomu že kluci do nabídky zařadí další absinthe.
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Práve som vo Divuse narazil na údajne home made otakaruv absinth. Neviete niekto čo to je?
Asi sa tento príspevok hodí skôr medzi nepravé absinthy.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Co že to?stego píše:Práve som vo Divuse narazil na údajne home made otakaruv absinth. Neviete niekto čo to je?
- Moderní absinthe chutná moderně.
- stego
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Tak som ho aj skúsil, vzhľadom na neurčité množstvo pív a nejaký ten rum ma berte z rezervou.
Je to bezfarebná, mierne zakalená tekutina, vďaka vôní som zistil, že ho tam majú, tak asi nebola úplne zlá, chuť čistého absinthu znesitelná, po zriadení asi 1 ku 2 mi to prestalo chutiť. Absinth sa mierne zakalil.
Moj typ je že to je nejaký cca 40% blanche macerát, ale možno sa mýlim, vzhľadom na stav v akom som bol.
Je to bezfarebná, mierne zakalená tekutina, vďaka vôní som zistil, že ho tam majú, tak asi nebola úplne zlá, chuť čistého absinthu znesitelná, po zriadení asi 1 ku 2 mi to prestalo chutiť. Absinth sa mierne zakalil.
Moj typ je že to je nejaký cca 40% blanche macerát, ale možno sa mýlim, vzhľadom na stav v akom som bol.
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Pri hledani ochutnavkovych hospod s vice druhy piv na cepu, jsem nasel v Ostrave tuto a co me zarazilo nejspise tam maji St. Antoine:
http://www.usegala.cz/napojovy-listek/jidelni-listek" onclick="window.open(this.href);return false;
Mohl bych poprosit ostravaky a blizko bydlici jestli by to tam nezkontrolovali? Ja jsem ted casove vytizen, dekuji!
http://www.usegala.cz/napojovy-listek/jidelni-listek" onclick="window.open(this.href);return false;
Mohl bych poprosit ostravaky a blizko bydlici jestli by to tam nezkontrolovali? Ja jsem ted casove vytizen, dekuji!