To se mi uleviloDan píše:Já jsem asi hloupej, ale vůbec jsem nepochopil, co se snaží sdělit. Přišlo mi to jako náhodnej sled nějakých vět beze smyslu...Slovi píše:Také jste se tak pobavili nad reakcí uživatelky (z) Nory?
Otrava methylalkoholem aneb who's the fuckin' amateur now? ;)
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: Otrava methylalkoholem aneb who's the fuckin' amateur no
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Blackhawk
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: Jade
- Kontaktovat uživatele:
Martine mel by si zdrazit, at nas jeste vice oberes o prachy
jinac pani uz to ma asi za par, tak mluvi ze spani...
- vaseks0001
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: st.Antoine, HG Lizard
- Kontaktovat uživatele:
Nebo paní při psaní toho komentu asi popíjela nějaký „tuzemáček“ 
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Nora je očividně debilní.
Její názor jsem mimochodem právě odeslal k posouzení s tímto komentářem:
Habu píše:Uživatelka Nora uráží český jazyk a kohokoliv, kdo má IQ vyšší než betonový pes.
- Moderní absinthe chutná moderně.
Uživatelka Nora byla hrozně něčím pohoršená a je zřejmě zvyklá psát SMS svým stejně pohoršeným zvámým o kterých si myslí že ji chápou jen si asi neuvědomila že to poslala na veřejný web kde ji nepochopil snad nikdo.
Teda já osobně né a to jsem si dal tu práci a četl jsem to 3×
Škodá rád bych se dozvěděl jeji názor.
Teda já osobně né a to jsem si dal tu práci a četl jsem to 3×
-
MrHaller
Co říkáte na tohle: http://www.denik.cz/ekonomika/becherovk ... 20924.html
Jak je vidět, tak prohibice neničí jenom konta podnikatelů, ale i kvalitu alkoholu. Doufám, že ostatní výrobci taky nezačnou "ředit".
Zase z hlediska podnikatele: dobrej marketing. Spousty lidí jim to asi zbaští.
Jak je vidět, tak prohibice neničí jenom konta podnikatelů, ale i kvalitu alkoholu. Doufám, že ostatní výrobci taky nezačnou "ředit".
- Wajt
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: meadow of love, berthe de joux
- Kontaktovat uživatele:
Když vidím reportáž o uvolnění prohibice, která běží na ČT, jen nechápavě kroutím hlavou. Z obrazovky na mě křičí single malt, luxusní rumy apod...proč neukáží všechny ty sračky, ve kterých se to svinstvo našlo?
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Ne, není to normální. Celá tahle republika se řítí do řiti, už je dokonce v první zatáčce za řitním otvorem. Všichni vědí, jak vypadají pančované alkoholy, mají etikety, vědí co přesně se pančovalo. Proč kua už před 14 dny nedošlo k zákazu jen těchto lihovin? Nikdo se neotrávil z normálního alkoholu typu Becherovka či Fernet.
Teď musí všichni poctiví výrobci makat jak šílení, vypisovat protokoly, rodné listy, testovat všechny produkty a tunu dalších věcí. Byli potrestáni v důsledku jen oni.
Je mi z toho blivno. Naše firma je postavena na zcela jiném modelu, prodáváme jen archivní destiláty a likéry, drtivá většina z našich aktuálně prodávaných produktů pochází před rokem 2012. Teprve teď, 4. září 2012 jsme začali plnit slivovicu z roku 2011!
Ti šulini z Opavy koupili metanol v srpnu tohoto roku a první flašky expedovali na přelomu srpna a září. Kvůli nim je to všechno v kelu a všichni výrobci oznamují, že kvůli novým a zbytečným povinnostem budou zdražovat až o 10 %. Do toho další kretén v podobě ministra zdravotnictví řekne, že je v ČR moc nízká spotřební daň a že by ji chtěl o 20 % zvednout.
Pamatujte, jsme už za první zatáčkou a dál to půjde velice rychle!
Teď musí všichni poctiví výrobci makat jak šílení, vypisovat protokoly, rodné listy, testovat všechny produkty a tunu dalších věcí. Byli potrestáni v důsledku jen oni.
Je mi z toho blivno. Naše firma je postavena na zcela jiném modelu, prodáváme jen archivní destiláty a likéry, drtivá většina z našich aktuálně prodávaných produktů pochází před rokem 2012. Teprve teď, 4. září 2012 jsme začali plnit slivovicu z roku 2011!
Ti šulini z Opavy koupili metanol v srpnu tohoto roku a první flašky expedovali na přelomu srpna a září. Kvůli nim je to všechno v kelu a všichni výrobci oznamují, že kvůli novým a zbytečným povinnostem budou zdražovat až o 10 %. Do toho další kretén v podobě ministra zdravotnictví řekne, že je v ČR moc nízká spotřební daň a že by ji chtěl o 20 % zvednout.
Pamatujte, jsme už za první zatáčkou a dál to půjde velice rychle!
- Jenda
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto s Tebou Martine souhlasím. Jako člověk, který se celou dobu prohibice podílel na jejím kontrolování, jsem naprosto znechucen. Mimo jiné mi to zapříčinilo zrušenou dovolenou, kterou mi nikdo neproplatí...
Ovšem co je důsledkem? Nic
Schválená opatření státu jsou jen fraškou pro lid a ztížení životu slušné produkci alkoholických nápojů.
Nové kolky (naprosto směšně odlišené od původních) se budou stejně falšovat znovu, stačí jen červená barva a jedno slůvko "nové"
Rodné listy.. už teď se neví, jak zabránit situaci, že na jeden originální list nebude více shodných láhví v oběhu.
Opatření o vylití otevřených lahví a těch bez původu povede v řadě provozů k přelévání.
Jediné, co by zafungovalo je to, kdyby byl kolek ceninou jako je tomu u cigaret.
Za největší svinstvo si můžou lidi sami... dokud budou kupovat chlast a né pití v 5 a více litrových PET barelech, ať se nediví.. že pak nevidí...
Ovšem co je důsledkem? Nic
Nové kolky (naprosto směšně odlišené od původních) se budou stejně falšovat znovu, stačí jen červená barva a jedno slůvko "nové"
Rodné listy.. už teď se neví, jak zabránit situaci, že na jeden originální list nebude více shodných láhví v oběhu.
Opatření o vylití otevřených lahví a těch bez původu povede v řadě provozů k přelévání.
Jediné, co by zafungovalo je to, kdyby byl kolek ceninou jako je tomu u cigaret.
Za největší svinstvo si můžou lidi sami... dokud budou kupovat chlast a né pití v 5 a více litrových PET barelech, ať se nediví.. že pak nevidí...
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!