master88 (m88)
-
master88
master88 (m88)
Zdravím,
snad abych se Vám představil, jmenuji se Michal, jsem původem z České Lípy, nyní student VŠE v Praze.
Z hlediska zkušeností s absinthem (pravým), na tom nejsem moc vádně, jelikož jsou malé až skoro žádné, jsem tudíž odkojen na českém patoku. Kdysi velký hráč MMORPG Lineage2, nyní se snažím více věnovat reálnému životu, snad to mě i zavedlo sem. A co mě baví? - Painball, airsoft, auta, filmy, hudba (všehochuť) atd.
/m88
snad abych se Vám představil, jmenuji se Michal, jsem původem z České Lípy, nyní student VŠE v Praze.
Z hlediska zkušeností s absinthem (pravým), na tom nejsem moc vádně, jelikož jsou malé až skoro žádné, jsem tudíž odkojen na českém patoku. Kdysi velký hráč MMORPG Lineage2, nyní se snažím více věnovat reálnému životu, snad to mě i zavedlo sem. A co mě baví? - Painball, airsoft, auta, filmy, hudba (všehochuť) atd.
/m88
- tombik
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Re: master88 (m88)
Ahoj, vitej mezi nami, zdravi te kamaelka Larisa povoláním Soul Breaker 
Hrával jsem na Ice Online, ale už je to rok co jsem toho z důvodů ztrácení se od reality nechal. 8hodin denně bylo fakt už moc
Ať se ti tu líbí, myslim ze na tomhle foru budes co se absinhte tyce expit hodne rychle
Hrával jsem na Ice Online, ale už je to rok co jsem toho z důvodů ztrácení se od reality nechal. 8hodin denně bylo fakt už moc
Ať se ti tu líbí, myslim ze na tomhle foru budes co se absinhte tyce expit hodne rychle
- Jenda
- Oblíbený absinthe: St.Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar na mafii!
Michala znám ze školy, takže další duše obrácená na pravou absithe víru
Michala znám ze školy, takže další duše obrácená na pravou absithe víru
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
-
Absinthe Review Ben
You must be careful or MMORPGs like Lineage 2 or WOW will consume your life. I am scared to even try these type of games!master88 píše:Once a great player MMORPG Lineage2, now trying to devote more real life, perhaps to me and introduced here. A co mě baví? And what I like? - Painball, airsoft, auta, filmy, hudba (všehochuť) atd. - Painball, airsoft, cars, movies, music (catchall), etc.
Welcome! So you like absinthe and cars? Just remember that these two do not mix!
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Absinthe Review Ben píše: Just remember that these two do not mix!
Omnia mea mecum porto.
-
master88
Tombik: 8 hodin denně je ještě krása, během školního roku jsem nechodil spát dřív jak ve 2... nejčastěji tak ve 4
, už fakt nikdy víc...
Jenda: čau draku
Absinthe Review Ben: Ya, better don't even try that type of games, 'cos in the end u r gonna realize, u threw ur free time away, and btw. I never drink n' drive... ^_^
Jenda: čau draku
Absinthe Review Ben: Ya, better don't even try that type of games, 'cos in the end u r gonna realize, u threw ur free time away, and btw. I never drink n' drive... ^_^
- tombik
- Kontaktovat uživatele:
no 8 hodin denne myslim v prumeru, jakmile pritelkyne nekdy byla na cely den pryc a rodina mi do toho nemohla kecat tak to krom pauz na jidlo bylo od probuzeni do ulehnuti. 
- tombik
- Kontaktovat uživatele:
No uprimne jak jsem tohle leto nehral vubec tak mam takove nostalgicke vzpominky...kolikrat Larisa dostala od kluku z klanu nejakou tu peknou vybavicku ze jim zatancovala a tak
Treba jsem mel Dbrnco a rapier oboji top a oboji zadarmo
)
Kluci byli pak pekne nastvani kdyz jsem skoncil s hranim s priznal se jim kdo je na druhem konci
Tim chci rict ze jestli stihnu pristi rok vsechny zkousky pred prazdninama tak si urcite na nejakym HR serveru asi zahraju
Kluci byli pak pekne nastvani kdyz jsem skoncil s hranim s priznal se jim kdo je na druhem konci
Tim chci rict ze jestli stihnu pristi rok vsechny zkousky pred prazdninama tak si urcite na nejakym HR serveru asi zahraju
-
master88
jo na takové "holky" chary jsem si dával bacha...
já jsem spíš štval enemáky, když jsme jim jen jako 2 archeri vymlatili pomalu ale jiste 9ti clenou partu, bo když jsme behali z EG pres giran do DV a jen PKckovali vsechny co jsme videli.... jo byla to sranda.... ale ty hodiny straveny cekanim na baiumy, hodinove grindovani a plneni blbych questů za to fakt nestojí, to si raději zahraju na hoďku CSko
já jsem spíš štval enemáky, když jsme jim jen jako 2 archeri vymlatili pomalu ale jiste 9ti clenou partu, bo když jsme behali z EG pres giran do DV a jen PKckovali vsechny co jsme videli.... jo byla to sranda.... ale ty hodiny straveny cekanim na baiumy, hodinove grindovani a plneni blbych questů za to fakt nestojí, to si raději zahraju na hoďku CSko