Josef
Napsal: pát 12. lis 2021 22:33:12
Dobrý večer,
už nějaký čas koukám na tohle fórum a už snad nastal čas se registrovat. Kdy jindy, než při ochutnávce něčeho nového (viz příloha), že?
Pokusím se napsat něco málo o sobě... Jmenuji se Josef, 34 let, pracuji jako konstruktér ve strojírenství, bydliště západní Čechy. Má první zkušenost s "absinthem" sahá asi do věku17-ti 18-ti let. Čirá lahev o objemu 0,2l za cenu kolem 90 Kč (asi takhle si to pamatuji). Kdo to vypálil/vymaceroval nevím. Závěr: na tehdejší dobu slušné pití pro studenty.
Poté asi 10 let nic. Dokud jsem neviděl pořad s Romanem Vaňkem a Martinem Žufánkem, kde řekl něco k historii, druhům a hlavně návod k použití absinthu. Tak jsem si řekl, že to zkusím. A ono mi to chutná...
Zatím jsem vyzkoušel několik exemplářů z Boršic a rád bych zkusil i něco nového. Mám něco vytipováno podle recenzí, tak uvidíme, kdy se k tomu dostanu.
Zároveň promýšlím experiment se stařením v dubu. Není moc informací, zde se snad něco dočtu.
Došla mi slova, více vyplyne z případné diskuze, odesílám příspěvek. Snad se to zobrazí správně včetně přílohy.
už nějaký čas koukám na tohle fórum a už snad nastal čas se registrovat. Kdy jindy, než při ochutnávce něčeho nového (viz příloha), že?
Pokusím se napsat něco málo o sobě... Jmenuji se Josef, 34 let, pracuji jako konstruktér ve strojírenství, bydliště západní Čechy. Má první zkušenost s "absinthem" sahá asi do věku
Poté asi 10 let nic. Dokud jsem neviděl pořad s Romanem Vaňkem a Martinem Žufánkem, kde řekl něco k historii, druhům a hlavně návod k použití absinthu. Tak jsem si řekl, že to zkusím. A ono mi to chutná...
Zatím jsem vyzkoušel několik exemplářů z Boršic a rád bych zkusil i něco nového. Mám něco vytipováno podle recenzí, tak uvidíme, kdy se k tomu dostanu.
Zároveň promýšlím experiment se stařením v dubu. Není moc informací, zde se snad něco dočtu.
Došla mi slova, více vyplyne z případné diskuze, odesílám příspěvek. Snad se to zobrazí správně včetně přílohy.
