Pozdrav z dalekého Jihu Jumilla (Murcia) Spain

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Elmurciano

Pozdrav z dalekého Jihu Jumilla (Murcia) Spain

Příspěvek od Elmurciano »

Ahoj lidi za prvé chci podekovat provozovatelúm tohoto webu za moznost kterou nám dává tento web.... poznat se at jsme kdekoliv ... , jmenuji se Josef Man Stankovsky ( mám spanelskou klavesnici omluvte gramatiku ) ;) náhodou jsem nalezl tento web a zaujal mne práve pro to, ze jsem obchodní cestující firmy která je jedním z mála výrobcú absintu podle tradicního receptu zde ve spanelsku. Zároven jsem zástupce několika španělských vynařských závodů, výrobců likérů,vín alcoholických i nealcoholických nápojů. Španělská sušená šunka atd.Vše přímo od výrobce. Hledáte pomoc při nákupu vína,likéru, absintu atp. ?? Zcela bez problémú vám pomohu. Vinařské závody hledají velko i malo - odběratele pro svá vína bez prostředníkú...Mohu vám zaslat od jedné lahve poštou nebo DHL, přez paletu až po celou cisternu za cenu vynařského závodu předem dohodnutou. Pokud budete mít o moji službu zájem, zašlu na požádání odkazy na všechny katalogy.Prípadně vám zařídim návštěvu i ubytivání zde v Jumille (Murcia) Spain Hovořím česky-španělsky.Vsak se jiste dohodneme diky tomuto fantastickému webu. S pozdravem José ( Elmurciano)
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozdrav z dalekého Jihu Jumilla (Murcia) Spain

Příspěvek od Martin »

Ahoj José, díky za představení. Klidně mi tvoji nabídku sotimentu pošli do emailu (viz profil) a já se na to podrobně podívám. Třeba se domluvíme a já rozšířím sortiment na lepsinalada.cz ;)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

firmy která je jedním z mála výrobcú absintu podle tradicního receptu zde ve spanelsku
:-o ...který to je? Obsello?

Každopádně vítej! :-) Vypadá to, že svět je opravdu malý! 8-)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Omlouvám se, ale ta nabídka absintů na http://www.eurolinky.com/vegaalta/absentas.html mě docela šokovala :( Ta růžová je jako pěst na oko :roll:
dEffect
Pokročilý absintista
Oblíbený absinthe: Angelique verte suisse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dEffect »

presne takyto zeleny zazrak mi doniesol kamos zo spanielska a bolo to dost zle. Farba zltozelena presne ako fosfor co som mal doma v skumavke. Chut silno anizova az stiplava. launche to malo mohutny ale ta chemicka farba nezmizla. Mozem spravit review, ale neviem do ktorej kategorie taketo zazraky zaradit ...

**** In absinthe is beauty like the truth in wine ****
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Inu vítej. Ta nabídka absinthů vypadá opravdu jak duha, ale což nesuďme dne před večerem...určitě budou v nabídce chutná vína nebo nějaké jiné dobré pití....
Elmurciano

Příspěvek od Elmurciano »

tombik píše:Inu vítej. Ta nabídka absinthů vypadá opravdu jak duha, ale což nesuďme dne před večerem...určitě budou v nabídce chutná vína nebo nějaké jiné dobré pití....
Zdravím, je tu vse co jeden chce ;) máme stará vína sudová jiz od 1 eura litr prímo na závode t.j. Jumilla (Murcia ) Spain
tombik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Jezisi co to je za napoj kdyz stoji litr 1e?? :-o
master88

Příspěvek od master88 »

tombik: v zasade se vetsinou nerovna cena a kvalita, takze proc by nemohlo byt primo v zavode nejake levne a pritom dobre vino...

elmurciano: vítej na foru, mne osobně asi bude nejvíce zajímat nějaké dobré vínečko :-) (ty absinty ve me opravdu nevyvolávají moc důvěru)
tombik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

No tak samozrejme ze nerovna. Konec koncu to vidime na ceskych absinthech. Lec 25kc je opravdu hodne malo. Ocekaval bych cenu za dobre vino okolo 100kc primo ve stacirne...Ale jiste neni to podminka nebo neco takoveho, jsem jen sokovan a zajima me co se da za 1e poridit. Nebylo to mysleno jako utok...
Odpovědět