tombik

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

tombik

Příspěvek od tombik »

No, tak co rici, vemu to rychle bo jsem na prednasce. Jsem student, krestnim jmenem Jan ale to asi neni moc dulezite nebot mi lide z klubu, sdruzeni a podobnych zalezitosti stejne rikaji tombik.

Co se absinthe tyce, muj prvni zazitek byl nekde pred desatym rokem zivota kdy jsem se objevil s tatinkem v jakesi restauraci a hrozne jsem se smal ze to ma 70 procent. No, tak jsem ho dostal k ochutnani-nic moc zazitek, ale poznamenal me. V 15ti letech jsem tedy vedel co mam jit pit :-D No a ze jsem se tohoto nejznamejsiho ceskeho absinthu napil :D

Nasledne prislo obdobi piti jine znacky, spolu s typycky ceskym ohnovym ritualem, pripadne panakovanim teto jine znacky. Po nekolika prihodach kdy jsem si nepamatoval svuj navrat domu a mel jsem okna okolo 3h jsem dal Absinthu na chvili odpocinout.

No a pak jsem narazil na Habuovi stranky a na St.Antoine. No a zase jsem tomu propadl, ale tentokrat už žádná okna, ale jen příjemný požitek z vůně a chuti :-)

Takže ochutnal jsem nějakých 6 různých absinthů z nichž 5 znám jménem a 2 z nich považuju dnes za skutečně dobré. Už se nemohu dočkat až ochutnám další.
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Re: tombik

Příspěvek od Martin »

Ahoj Honzo, vítej mezi námi. Doufám že se při dalším pražském srazu opět potkáme.
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Vitaj!

Mozem vyzvedat ktore dve znacky ti to chutili? :ugeek:
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
tombik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Antonicek a Lautrack :D Necekane.... jinak ten macerat co jsem pil kdyz jsem opustil ten iron co vsude nalevaji byla 35ka od pana Vargy :D

Martin: Taky doufam :-)
tombik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Jo dneska se mi povedl fain kousek. Vystupuju si takhle cestou do školy na Můstku u toho malého drahého krámku. Mimochodem St.Antoine tam má stále za 850. A viděl jsem tam nějaké turisty jak okukovali KOS a podobně, tak jsem jim udělal přednášku a usměrnil je :) Vypadali spokojeně :)

Omlouvám se ale s tímhle jsem se musel pochlubit, fakt mi to po ránu zvedlo náladu :-)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Podobné nutkání jsem měl taky. A mám dojem, že na tom samém místě. Před výlohou stál (dle řeči asi ruský) pár a o něčem se dohadovali. Výklad ve stejném duchu mě taky napadl, ale měl jsem naspěch a ani nálada mi nebyla nakloněna, abych se snažil někoho přesvědčit o tom, jak se věci mají.

Každopádně blahopřeji! 8-) Kdyby se tu rozdávaly diplomy, měl bys jeden zajištěn. ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
tombik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Inu byl jsem na cestě do školy a to se prostě jeden neudrží :D
PytelBrambor
Zelený pionýr
Oblíbený absinthe: Libertine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PytelBrambor »

Pěkně, tak snad jsi nějakým zbloudilým duším pomohl najít tu správnou cestu. ;)
Ještě vymyslet nějaké partyzánské akce :mrgreen: Ale to ne, to se mi k pravému absinthu moc nehodí.
,,Svět stál a stojí na práci, ne na náladě, svět udržuje se jen prací, a to prací drobnou, prací stálou."
T.G. Masaryk
tombik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Ale bylo by to zajimave :D
Jenda
Oblíbený absinthe: St.Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jenda »

tombik píše:Ale bylo by to zajimave :D
Jasně, na můstku je dlažba, stačí se jenom ohnout pro kostku... ne dělám si srandu. Ale ty marže tam jsou nekřesťanský, to s tim nejde nic udělat???
V nebi nejsou žádní zajímaví lidé!
Odpovědět