"Oh my godness,those Czechs are bad asses"
Jak to rozhodně nedělat
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Jak to rozhodně nedělat
Při vyhledávání vhodných videí s přípravou jsem právě teď narazil na mě dosud neznámý způsob. Ukazuje ho známý absintový milovník Paul Nathan jako "takto přátelé ne"
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak to rozhodně nedělat
tyjo to je újezd

Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
-
Dark Knight
Proč mi k tomu nejdou přidávat komentáře?
Něco bych mu na to napsal, chlapcovi...
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
asi musis mat na you tube kontoDark Knight píše:Proč mi k tomu nejdou přidávat komentáře?Něco bych mu na to napsal, chlapcovi...
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
-
Dark Knight
No to mám a při každém pokusu o přidání mi to háže chybu, netušim proč, jinde mi to nedělá.Dwarf píše:asi musis mat na you tube kontoDark Knight píše:Proč mi k tomu nejdou přidávat komentáře?Něco bych mu na to napsal, chlapcovi...
![]()
- Absinther
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: st.Antoine V, La Grenouille
- Bydliště: kde můžu malovat tam bydlím... Na meziměstskou zášť a "hrdost" seru..
- Kontaktovat uživatele:
No -to nové youtube je docela divné-mě to zase háže chybu pokaždé,když chcu kouknout na nějáké video-musím najet na profil člověka co to uploadnul a koukat na to odtamtud=pakárnaDark Knight píše:No to mám a při každém pokusu o přidání mi to háže chybu, netušim proč, jinde mi to nedělá.Dwarf píše:asi musis mat na you tube kontoDark Knight píše:Proč mi k tomu nejdou přidávat komentáře?Něco bych mu na to napsal, chlapcovi...
![]()
Studujeme-li nadšeně sami sebe, časem zjistíme, že stojíme příliš blízko u zkoumaného objektu...a právě zde přichází náš zelený přítel, který nám dodává odvahu kus poodstoupit a poprvé zeširoka pohlédnout na celek=Není vše hned jasnější?
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Dávej pozor na zmiňování čehokoliv, co by mohlo připomínat internetové stránky nebo e-mailové adresy.Dark Knight píše:No to mám a při každém pokusu o přidání mi to háže chybu, netušim proč, jinde mi to nedělá.Dwarf píše:asi musis mat na you tube kontoDark Knight píše:Proč mi k tomu nejdou přidávat komentáře?Něco bych mu na to napsal, chlapcovi...
![]()
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Francouzi pálí svatého Antonína jako Husa na hranici! Skončíte v pekle, bastardi!