Gwynbleidd

Nově příchozí členové, představte se nám, abychom vás mohli zařadit do skupiny Absintisté s přístupem do sekcí Události a Sklep!
Gwynbleidd

Gwynbleidd

Příspěvek od Gwynbleidd »

Ahoj, zdravím znalce kvalitního absinthu :-)
Kde bych začal, snad jen, že jsem student gymnázia a za tři týdny maturuji. Bohužel jsem ještě neměl tu čest ochutnat kvalitní absinth (což vysvětluje například moji prázdnou kolonku) a jediné co se mi dostalo do rukou, resp. do zažívacího ústrojí, byl více či méně kvalitní macerát s více či méně přírodní barvou a do třetice s více či méně pendrekovou chutí.

Coby od přírody zvídavý hoch, jsem tedy začal před nedávnem svědomitě pátrat po opravdové kvalitě, která prýští z osobních zkušeností poživatelů ... no a tak jsem zde.

A jako svůj první kvalitní absinth, který si chci pořídit na pomaturitní večírek, jsem nominoval Absinthe St. Antoine, který díky nově získaným informacím nahradil původně zamýšlený Toulouse Lautrec (doufám, že dělám dobře). Nastudoval jsem si i správnou přípravu a tak očekávám jisté standardně nadstandardní účinky, kterých se mi při požití klasických destilátů nedostává. Netrpím přehnanými představami o zelených vílách, což ale nevylučuje jakousi zvědavost a očekávání s absinthovým rituálem spojené a tak hledím vstříc světlejším zítřkům, pomaturitním večírkem počínajícím :-)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Re: Gwynbleidd

Příspěvek od Habu »

Zdrávas! 8-)

St. Antoine je dobrá volba. Ale počkej, až ochutnáš něco ze Švýcar nebo z Francie, napiš Martinovi, aby ti poslal vzorek. ;)
- Moderní absinthe chutná moderně.
Dwarf
* Zkušený piják *
Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dwarf »

Vitaj u nas,

urcite dobra volba na pomaturitny vecierok ochutnat aj dobry absinthe akzm St.Antoine rozhodne je, co sa tyka dostupnosti v nasych zemepisnych sirkach :)
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
Martin
° Capo di tutti capi °
Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin »

Vítej na fóru! Antoníčka bych s klidným svědomím doporučil, taky mi chutná ;)
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Vitej :-) Jen nevim jestli sis informaci o tom za kolik let maturujes nemel schovat...aby nebylo forum jeste nekde popotahovano :-D
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slovi »

tombik píše:Vitej :-) Jen nevim jestli sis informaci o tom za kolik let maturujes nemel schovat...aby nebylo forum jeste nekde popotahovano :-D
Tak, říkal, že maturuje za tři týdny. Já maturuju za 6 dní a za cca měsíc a půl mi bude devatenáct, takže pokud nebereme v potaz americké hranice dospělosti, pochybuju, že by Gwynbleiddovi nebylo víc než osmnáct. :)
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dworzaaa »

maturuje se 18+ ;)
Omnia mea mecum porto.
tombik
Věrný stoupenec zelené víly
Oblíbený absinthe: St. Antoine
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tombik »

Dobre dobre, asi se na me zacina trochu projevovat ma zaliba ve vine a jednom nejmenovanem bylinem napoji....Neumim pocitat
omlouvam se
:oops: ;)
Thorleif
Zelený pionýr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thorleif »

Vítaj človíčku...
Měl bych jeden takový dotaz...Ze by jsi byl milovníkem hrdiny z hrdinů nejhrdinovatějšího, slovutného reka Geralta z Rivie, jestli ano, tak sme dva... :D 8-) ;)
Habu
fuckin' amateur
Oblíbený absinthe: Sauvage
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Habu »

Nejhrdinovatější možná jo, ale beztak mi v hlavě nejvíce utkvěl Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy! :twisted:
- Moderní absinthe chutná moderně.
Odpovědět