abych se stručně představila, Lenka- jméno mé, studentka, kouzlo absinthové víly jsem objevila již před nějakou dobou, ale ráda bych se dozvěděla víc...tak snad jsem tady správně
Lenisse
-
Lenisse
Lenisse
Zdravím vás,
abych se stručně představila, Lenka- jméno mé, studentka, kouzlo absinthové víly jsem objevila již před nějakou dobou, ale ráda bych se dozvěděla víc...tak snad jsem tady správně
Obor mého studia - anglická filologie, snad se mi za dva týdny zdárně podaří skončit...Kromě tedy státnicových radostí si ráda zahraju na didgeridoo, flétnu...a těším se tedy na sraz absinthistů...
- Hektor
- Věrný stoupenec zelené víly
- Oblíbený absinthe: St. Antoine V, L'Ancienne
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lenisse
Vítej a ať se ti tu libí
Zde určitě najdeš vše co hledáš ba dokonce aj víc
Zde určitě najdeš vše co hledáš ba dokonce aj víc
"Jediným způsobem, jak zjistit meze možného, je odvážit se alespoň malý kousek za hranice nemožného".
Arthur Charles Clarke
Arthur Charles Clarke
- Slovi
- Vymývač
- Oblíbený absinthe: alcool de vin
- Kontaktovat uživatele:
Vítám Tě,
je radost vědět, že doporučení na lide.cz a podobných serverech občas dopadají na úrodnou půdu.
Každopádně si projdi pořádně fórum, je tu mnoho informací (zvláště v sekci pravého absintu a obecné diskuzi), ve volné diskuzi se dají poznat členové i z trochu neabsintové stránky a jen co ti přisoudí Habu nebo Martin práva plnohodnotného člena, zabrouzdej i do asi nejzajímavějších zákoutí našeho fóra - událostí a sklepu.
Mimochodem, na spadnutí je Brněnský sraz, takže příležitost potkat se s členy fóra bude poměrně brzká.
A mimo to, docela se děsím, s jakým houpajícím gifíkem se vytasí Absinther tentokráte, však uvidíš.
je radost vědět, že doporučení na lide.cz a podobných serverech občas dopadají na úrodnou půdu.
Každopádně si projdi pořádně fórum, je tu mnoho informací (zvláště v sekci pravého absintu a obecné diskuzi), ve volné diskuzi se dají poznat členové i z trochu neabsintové stránky a jen co ti přisoudí Habu nebo Martin práva plnohodnotného člena, zabrouzdej i do asi nejzajímavějších zákoutí našeho fóra - událostí a sklepu.
A mimo to, docela se děsím, s jakým houpajícím gifíkem se vytasí Absinther tentokráte, však uvidíš.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Taky tě tu vítám,
myslím že na čtení a zkoumání je toho tady opravdu hodně... (Slovi už to blíže specifikoval)
PS: taky jsem zvědavej s čím se Absinther vytáhne..
myslím že na čtení a zkoumání je toho tady opravdu hodně... (Slovi už to blíže specifikoval)
PS: taky jsem zvědavej s čím se Absinther vytáhne..
- Vaultboy
- Pokročilý absintista
- Oblíbený absinthe: St. Antoine
- Kontaktovat uživatele:
Taky tě vítám mezi námi. p.s. Už by to chtělo ten Brněnský sraz. 
Pamatujte:Cogito ergo sum.To vám nikdo nevezme tak nebuďte jen články v řetězu, jen členy stáda,only bricks in the wall,jen beztvará masa.Každý jedinec je jedinečný tak se nenechte pomlít v tom obřím mlýnku na maso do kterého nás ti nahoře chtějí nacpat.
- Martin
- ° Capo di tutti capi °
- Oblíbený absinthe: Co si neudělám, nemám.
- Kontaktovat uživatele:
Vítej Lenko.
- Dwarf
- * Zkušený piják *
- Oblíbený absinthe: L'Ancienne, Mead Base
- Kontaktovat uživatele:
Vitaj,
mimochodom tričko ladí s farbami fóra
mimochodom tričko ladí s farbami fóra
"Umenie je život - život je umenie! ..Nech nás Zelená víla povznesie z hlbín každodennej ničotnosti"
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Lenko,
doufám, že se tvým příchodem a příslibem účasti na některém absinthovém setkání zvýší aktivita v sekci událostí.
Sluší ti to.
Nevím jak Martin, ale možná bych Absinthera mohl přidat do seznamu příjemců e-mailu v okamžiku registrace nového uživatele.
...dlouho jsem ho tu neviděl.
doufám, že se tvým příchodem a příslibem účasti na některém absinthovém setkání zvýší aktivita v sekci událostí.
Nevím jak Martin, ale možná bych Absinthera mohl přidat do seznamu příjemců e-mailu v okamžiku registrace nového uživatele.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Lenko. Sem rad, ze si dala na moji radu a mezi nas zavitala
Uzivej vedomosti a zkusenosti, ktere forum nabizi a cile se zapojuj

dosly mu gifyHabu píše:...dlouho jsem ho tu neviděl.
Omnia mea mecum porto.
- wilkinsl
- * Zkušený piják *
- Kontaktovat uživatele:
Vítej!
Vaultboy:
Brněnský sraz vázne pouze na termínu, ale k tomu je pořeba vyjádření ostatních.
Nějaké termíny jsem navrhnul, ale odezva se nedostavila.
Vaultboy:
Brněnský sraz vázne pouze na termínu, ale k tomu je pořeba vyjádření ostatních.
Nějaké termíny jsem navrhnul, ale odezva se nedostavila.
Despite all my rage I am still just a rat in a cage.