Jak lépe a kvalitněji propagovat Absinthe

Zde se řeší zásadní témata jako je kulturní dopad absintu na hudbu a film či nesmrtelnost chrousta.
Odpovědět
Spider-oc

Jak lépe a kvalitněji propagovat Absinthe

Příspěvek od Spider-oc »

Již jsem se tu zmiňoval o Absinthe party v kladenském baru Auto da fé, kdy také pracuji.
Akce se poměrně vyvedla,hlavně díky panu Vopálenskému z Bartidy.
Zájem o absinthe se pak u nás zvedl, nicméně po pár týdnech opadl až odezněl.
A tak se ptám, nenapadá Vás nějaký dobrý způsob jak v baru dostat absinthe do povědomí lidu?
Na výběr máme oba Martinovy produtky, la Fee Parisienne a macerát Bestii.
Slovi
Vymývač
Oblíbený absinthe: alcool de vin
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak lépe a kvalitněji propagovat Absinthe

Příspěvek od Slovi »

Vytisni např. ty letáky, které jsem překládal ve vlákně "Absinthová osvěta a její aplikace na nevědomé" a rozházej je po stolech. Jen mi dej čas do soboty, musím tam předělat jednu zásadní blbost na konci textu. Možná objednejte nějaké tématiké plakáty apod. A dělejte častější akce, ochutnávky.

Nicméně, do výše zmíněného vlákna by mělo být přesunuto i tohle téma, protože se, myslím, překrývají.
"Warrior struggling / to remain relevant / warrior struggling / to remain consequential.
Cry aloud / bold and proud / of where I've been / but here I am / where I end."
Dworzaaa
*** Absinthe guru ***
Oblíbený absinthe: Sevil
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak lépe a kvalitněji propagovat Absinthe

Příspěvek od Dworzaaa »

Ja ti nevim...v cajovne dou absinty docela na dracku..vecne si tam nekdo dela nejaky oslavy a vsichni pijou jenom absinthe :D
Nejlepsi dle me je mit odpovidajici nadobi a furt dokola kazdymu vypravet, co absinthe je, cim se lisi od beznych patoku a tak dale...
Omnia mea mecum porto.
Odpovědět