maaca
Napsal: stř 28. bře 2012 9:32:35
Ahoj.
Něco o mně. Momentálně žiju v Olmiku a pracuju v Ostravě... takže část republiky, která na Absinthové mapě prostě nějak chybí. Jediný způsob jak poznávat Absinthe je kupovat ho po lahvích na základě recenzí. Jak jsem se dostal k Absinthe? Několik let zpátky jsem viděl nějaký dokument. Potom jsem si koupil v Levných Knihách knížku od Phila Bakera... a ta mi ležela několik let v knihovně. Když jsme se stěhovali, objevil jsem ji, přečetl a začaly se mi sbíhat sliny. Koupil jsem si pár flašek od Bairnsfathera - má IMHO nejlepší prezentaci na webu... dobrý, ale. Když jsem ochutnal St. Antoine, byl jsem prostě ztracen. La Grenouille je pro mě taková třešnička na dortu.
Jinak jsem ajťák (UNIX, virtualizace). Když nejsem zrovna v práci, tak trochu fotim a posloucham hudbu. Mam hodně rád dobře připravený espresso a čaje... a tak vůbec rád zakousnu něco dobrýho.
Dik všem kdo se postarali a starají o to, že tenhle web existuje a funguje.
Peace
Něco o mně. Momentálně žiju v Olmiku a pracuju v Ostravě... takže část republiky, která na Absinthové mapě prostě nějak chybí. Jediný způsob jak poznávat Absinthe je kupovat ho po lahvích na základě recenzí. Jak jsem se dostal k Absinthe? Několik let zpátky jsem viděl nějaký dokument. Potom jsem si koupil v Levných Knihách knížku od Phila Bakera... a ta mi ležela několik let v knihovně. Když jsme se stěhovali, objevil jsem ji, přečetl a začaly se mi sbíhat sliny. Koupil jsem si pár flašek od Bairnsfathera - má IMHO nejlepší prezentaci na webu... dobrý, ale. Když jsem ochutnal St. Antoine, byl jsem prostě ztracen. La Grenouille je pro mě taková třešnička na dortu.
Jinak jsem ajťák (UNIX, virtualizace). Když nejsem zrovna v práci, tak trochu fotim a posloucham hudbu. Mam hodně rád dobře připravený espresso a čaje... a tak vůbec rád zakousnu něco dobrýho.
Dik všem kdo se postarali a starají o to, že tenhle web existuje a funguje.
Peace