Stránka 1 z 4
kaňka
Napsal: ned 12. srp 2012 10:52:17
od kaňka
Domněnka o pití jó absintu trvala pár svítivě zelených let, o to víc dech beroucí bylo seznámení se St. Antoine na konci školního roku. Najdu tu více takových pozitivních zaskočení? Myslím, že v mých 18 letech mám nejlepší čas začít se zajímat a získat zkušenosti s tímto magickým nápojem. Fascinující, že o tom existuje i fórum

Re: kaňka
Napsal: ned 12. srp 2012 13:01:53
od Blackhawk
Samozrejme a vitej!
Re: kaňka
Napsal: ned 12. srp 2012 18:14:55
od Adigal
Fórum dnes už existuje úplně na všechno
Jinak vítej a přeji příjemné objevování kouzel lidské produkce
Re: kaňka
Napsal: ned 12. srp 2012 22:47:35
od vaseks0001
Zdravím, a vítám tě tady v klubu:-) Ať ti chutná!

Re: kaňka
Napsal: pon 13. srp 2012 8:56:54
od Habu
Čau kaňko,
Vítej a věz, že když tu budeš aktivní, tak najdeš víc než jen fórum!

Re: kaňka
Napsal: pon 13. srp 2012 12:39:43
od Corig
Taky tě zdravím a vítám na fóru

Re: kaňka
Napsal: pon 13. srp 2012 13:26:31
od Dworzaaa
vitej mezi nas

Re: kaňka
Napsal: pon 13. srp 2012 14:08:38
od kaňka
Díky za vřelé uvítání. Můžete mi doporučit pár skvostů k ochutnání? Musím si objednat a začít chutnat

Po okouzlení St. Antoine se chci do toho vrhnout s plným nasazením

Re: kaňka
Napsal: pon 13. srp 2012 15:09:36
od Habu
Pár skvostů? Ale jó, tuhle prebani Pernod Fils ročník 1910, Eduard Pernod, případně cokoliv z Pontarlieru, co bylo vyrobeno před rokem 1900.
Teď vážně - všechny absinty z webu lepsinalada.cz jsou svým způsobem skvosty, až tedy na Mansinthe (přestože je výborný), nebo La Maison Fontaine, která mě osobně vůbec nejede.
Zkus přeskočit z verte (St. Antoine) na La Clandestine wine base.
Re: kaňka
Napsal: pon 13. srp 2012 17:37:47
od Blackhawk
Habu píše:Pár skvostů? Ale jó, tuhle prebani Pernod Fils ročník 1910, Eduard Pernod, případně cokoliv z Pontarlieru, co bylo vyrobeno před rokem 1900.
.
fuckin' amateur
