St.antoine
- Wory
- Zelený pionýr
- Oblíbený absinthe: St.Antoine , La Grenouille
- Kontaktovat uživatele:
St.antoine
Zdravím všechny mafiány
,chci se zeptat jak to chodí v absintherii,jelikož absintu holduju asi jen tři měsíce a nemám tolik zkušeností jako většina z Vás a také jsem z řad studentstva,tak by mě zajímalo až navštívím tento podnik tak jestli mi k antoníčkovi dají vodu s cukrem a třeba see-saw protože nemyslím že bych měl zabírat celou fontánu
tak jestli budu něco připlácet nebo je to jakože v ceně?Děkuji za odpověď.
- Habu
- fuckin' amateur
- Oblíbený absinthe: Sauvage
- Kontaktovat uživatele:
Re: St.antoine
No, Wory, ještě předtím, než tvůj dotaz přesunu do odpovídajícího tématu (http://www.absinthemafia.com/viewtopic.php?f=2&t=298" onclick="window.open(this.href);return false;), odpovím.
Pokud je v Absintherii málo lidí a fontánky jsou tudíž neobsazené, tak je hodně velká pravděpodobnost, že Ti k St. Antoine přinesou i fontánku. Mám dojem, že see-saw tam nemají. Za tím bys musel do Hemingway baru.
Pokud je v Absintherii málo lidí a fontánky jsou tudíž neobsazené, tak je hodně velká pravděpodobnost, že Ti k St. Antoine přinesou i fontánku. Mám dojem, že see-saw tam nemají. Za tím bys musel do Hemingway baru.
- Moderní absinthe chutná moderně.
- Dworzaaa
- *** Absinthe guru ***
- Oblíbený absinthe: Sevil
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je samozrejme v cene.. A proc nezabrat celou fontanu sam pro sebe ? 
Omnia mea mecum porto.
-
Adigal
- Věrný stoupenec zelené víly
- Kontaktovat uživatele:
Celá fontánka pro sebe má jednu výhodu - o důvod víc, dát si i tu druhou skleničku!